Doge Yetkin Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 841 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 469 19 Kasım 2025 #11 Sportif Ördek dedi: Video çekmedim hocam ama şu sesle birebir aynı, sadece sistemin açılırken ve kapanırken olan zamanlarında duydum bu sesi. Genişletmek için tıkla... Video bana ait, daha önce konu açmıştım. Ben de sesin kaynağını ve sebebini öğrenince daha da sevdim şu cihazları.
Sportif Ördek dedi: Video çekmedim hocam ama şu sesle birebir aynı, sadece sistemin açılırken ve kapanırken olan zamanlarında duydum bu sesi. Genişletmek için tıkla... Video bana ait, daha önce konu açmıştım. Ben de sesin kaynağını ve sebebini öğrenince daha da sevdim şu cihazları.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.618 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 19 Kasım 2025 #12 Sportif Ördek dedi: Sanırım bu sesin gelmesi iyi bir şey, forumlarda bu ses geliyorsa PSU'nuz kaliteli diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu kısım pek doğru değil. Evet, genelde orta - üst seviye ünitelerde olsada giriş seviye ünitelerde de olabiliyor Röle. Devre tasarımına bağlı biraz.
Sportif Ördek dedi: Sanırım bu sesin gelmesi iyi bir şey, forumlarda bu ses geliyorsa PSU'nuz kaliteli diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu kısım pek doğru değil. Evet, genelde orta - üst seviye ünitelerde olsada giriş seviye ünitelerde de olabiliyor Röle. Devre tasarımına bağlı biraz.