Serkan1562

Uzman
Bilgisayar masamı biraz güzelleştirmek istiyorum. Hafif göz yormayan bir aydınlatma yapmak istiyorum önerdiğiniz bir ürün var mı? Daha önce hiç yapmadım LED'lerle mi yapılıyor? Direkt bilgisayara bağlanıyor mu yoksa prize mi takacağım?

Bir de güzel tasarımı olan varsa ortamın fotoğrafını atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı alışverişleri kapanmadan AliExpress üzerinden LED alayım demiştim. Şu an hiçbiri Türkiye'ye gönderim yapılmıyor olarak görünüyor. Muhtemelen AliExpress 6 şubata yetişmeyeceğini düşünüyor ama 1 haftada geliyor halbuki. Size de oradan şerit önerip wled kurmanızı önerecektim ama yapamıyorum maalesef. Bulabilirseniz en az 60 LED'li WS2812b alın. Silikon difüzör de bulabilirseniz güzel olur ama LED'ler direkt gözükmeyecekse çok önemli değil.

200 TL'lik dandik ışıklar. Bütçen yoksa al param var diyorsan tavsiye etmem. Her açılışta flash modunda açılıyor kör ediyor. Benim çok bir beklentim yok ambiyans olsun ve tek renk ışıkta kullanmak için 5er metre aldım iki masaya. 21A trafoya bağlı. Beyaz için alacaksan ucuz modeller alma beyazı beyaz değil. Ama led işte ben çok para vermem.
20260123_195917.webp
20260123_200002.webp

Yurt dışı alışverişleri kapanmadan AliExpress üzerinden LED alayım demiştim. Şu an hiçbiri Türkiye'ye gönderim yapılmıyor olarak görünüyor. Muhtemelen AliExpress 6 şubata yetişmeyeceğini düşünüyor ama 1 haftada geliyor halbuki. Size de oradan şerit önerip wled kurmanızı önerecektim ama yapamıyorum maalesef. Bulabilirseniz en az 60 LED'li WS2812b alın. Silikon difüzör de bulabilirseniz güzel olur ama LED'ler direkt gözükmeyecekse çok önemli değil.

Bakayim bir hocam sağ olun.

200 TL'lik dandik ışıklar. Bütçen yoksa al param var diyorsan tavsiye etmem. Her açılışta flash modunda açılıyor kör ediyor. Benim çok bir beklentim yok ambiyans olsun ve tek renk ışıkta kullanmak için 5'er metre aldım iki masaya. 21a trafoya bağlı. Beyaz için alacaksan ucuz modeller alma beyazı beyaz değil. Ama LED işte ben çok para vermem.Eki Görüntüle 220570Eki Görüntüle 220567

Yani cok kaliteli bir şey olmasa da olur soft mavi verse yeter.