YazılımıSeviyorum
Çalışkan
Bilgisayar mühendisliğinden yeni mezun oldum. Mobil programlama ve full stack developer alanlarında ilerliyorum. Şu anda elimde çalıştığım yerin verdiği MacBook Air M1'in baz modeli (8 GB RAM ve 256 GB SSD) var ama yakında işten ayrılacağım için büyük ihtimalle iade edeceğim (sormadım ama çoğunlukla öyle oluyor diye duydum). Kısacası alacağım bilgisayar elimdeki tek bilgisayar olacak.
MacBook Air M4 512 GB SSD (bu benim bütçemi zorlayacak biraz ama 256 GB yeterse onu da alabilirim) ya da i5 13450HX ve 5050 ekran kartlı ASUS TUF Gaming F16 veya aynı özelliklere sahip Lenovo LOQ alacağım. Aşırı kararsız kaldım. Daha önce de birkaç kere sipariş verip iptal ettim bu yüzden. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?
MacBook Air M4 512 GB SSD (bu benim bütçemi zorlayacak biraz ama 256 GB yeterse onu da alabilirim) ya da i5 13450HX ve 5050 ekran kartlı ASUS TUF Gaming F16 veya aynı özelliklere sahip Lenovo LOQ alacağım. Aşırı kararsız kaldım. Daha önce de birkaç kere sipariş verip iptal ettim bu yüzden. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?