470 Gr.En fazla 300 gramdır herhalde, bir kol ne kadar ağır olabilir ki?![]()
Detaylar
Kim cevapladı?İnsan kola alışınca oynayabildiği her oyunu kol ile oynuyor. Birinci şahıs shooter oyunlarını klavyeyle oynuyorum sadece.
Bende direksiyon seti olmadığı için gamepad kullanıyorum. Yoksa yarış oyunları için sizinki daha uygun.Yarış için eski direksiyon setini kullanıyorum ama hikaye tarzı oyunlarda da iş görür mü? Bilemedim.
Şuan için 2 bin lira civarı ama eğer ciddi bir fark olacaksa, uyum sorunu olmadan her oyunda da kullanabileceksem Xbox kolunu (4-5 bin liralık) da düşünebilirim.
Xbox kolunu almayın hocam. Alacağınız pxn p5, gamesir supernova veya pahalı bir şey alayım derseniz gamesir cyclone 2(3500 ve altına bulursanız), gamesir g7 pro daha mantıklı kollar. Butonlar mekanik olmasın derseniz de 8bitdo ultimate 2(yeşil rengi daha ucuz özellikle onu) alabilirsiniz. Bunlar hem stick drift derdi olmayan (sticklerin zamanla aşınıp bir kenara çekmesi durumu) hem de daha hassas olan stickler kullanıyor.Şuan için 2 bin lira civarı ama eğer ciddi bir fark olacaksa, uyum sorunu olmadan her oyunda da kullanabileceksem Xbox kolunu (4-5 bin liralık) da düşünebilirim.
PS5 kolu fazla pahalı, verdiği ani tepkiler de arkadaşın dediğine göre PC'de geçmiyormuş. Diğer saydıklarınızın dayanıklılık dışında farkı ne?Xbox kolunu almayın hocam. Alacağınız pxn p5, gamesir supernova veya pahalı bir şey alayım derseniz gamesir cyclone 2(3500 ve altına bulursanız), gamesir g7 pro daha mantıklı kollar. Butonlar mekanik olmasın derseniz de 8bitdo ultimate 2(yeşil rengi daha ucuz özellikle onu) alabilirsiniz. Bunlar hem stick drift derdi olmayan (sticklerin zamanla aşınıp bir kenara çekmesi durumu) hem de daha hassas olan stickler kullanıyor.
Uyumluluk sorunu olmadan pcde çalışmaları. Bunun dışında ekstra butonlara sahip olmaları bakımından pro kontrolcü gibi atama yapıp oyun deneyimini daha rahat bir hale getirebilirsiniz. Bahsettiğim kolların tamamının uygulaması olması nedeniyle de kol için bir ayar yapacaksanız bunu uygulama aracılı da yapabiliyorsunuz. Youtube üzerinde daha ayrıntılı anlatan kanallar bulabilirsiniz. Xbox kolu gibi tetik titreşimi olmasını isterseniz g7 pro öneririm. Kendim de kullanıyorumPS5 kolu fazla pahalı, verdiği ani tepkiler de arkadaşın dediğine göre PC'de geçmiyormuş. Diğer saydıklarınızın dayanıklılık dışında farkı ne?