Detaylar
Kim cevapladı?Piyasa çok karışık. Vatan bir anda 6.000 TL'ye SK Hynix çipli RAM verdi mesela. Tahmini tarih vermek zor.
Piyasa çok karışık. Vatan bir anda 6.000 TL'ye SK Hynix çipli RAM verdi mesela. Tahmini tarih vermek zor.
Takip etmem gereken yerler var mı? Mesela cumaları gaming gecesine bakıyorum. Bu tarz başka siteler falan varsa takip edeyim. Akakçe'den takip ediyorum ben çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap'ta her cuma gecesi saat 22:00 gibi başlıyor. Vatan Bilgisayar da gece 12'den sonra çok değişik indirimler oluyor ama günlerini bilmiyorum.
Bunların dışında idefix peşin fiyatına sürekli 6 taksit veriyor ürünleri, almak istediklerini uygulamalardan favori listene ekleyip bildirimlerden takip edip o şekilde yakalarsın.
Bunların dışında idefix peşin fiyatına sürekli 6 taksit veriyor ürünleri, almak istediklerini uygulamalardan favori listene ekleyip bildirimlerden takip edip o şekilde yakalarsın.
- Makaleler
- 1
Vatan bir anda 6.000 TL'ye SK Hynix çipli RAM verdi mesela.
Ne ara oldu o? Ben kaçırmışım.
Bugün sabah 11 gibi oldu sanırım. Bedavaya verdiler resmen.
Millet 11500 liraya 2x16GB RAM falan aldı bir de Trident falan.
- Makaleler
- 1
Güzel şeyler olmuş o zaman. Sabah 5'te uçakla aile evi ziyaretinden döndüğüm için yorgunluktan yatıyordum o saatte. Geçmiş olsun bana. Eve gitmeyip direkt işbaşı yapsaydım görürdüm muhtemelen. Gerçi konu biraz dağıldı gibi oldu. Kusura bakma konu sahibi arkadaşım. Soruna istinaden yakın zamanda bir indirim beklenmiyor. Bu sabahki durum plansız bir olaymış anladığım kadarıyla. Ne reklamı olmuş ne postu atılmış gördüğüm kadarıyla. Bir daha yaşanmazsa normal olmayan normal fiyatlardan alışveriş yapmak durumunda kalacaksınız gibi. Neyse, çok canımı yakmadı. DDR6 çıkışı 2027-28 gibi bekleniyormuş baktığım kadarıyla. Ben DDR5'i atlayıp direkt DDR6 olarak yeni sistem kurarım diyorum. Elimdeki emektar yetiyor gibi bana.
Son düzenleme:
5070 almayı bekliyorum 41500 geldi Amazon almadım. Geçen hafta vatan 36 düşmüş sanırım şimdi 44500 ne olur tahmini hocam düşer mi?Piyasa çok karışık. Vatan bir anda 6.000 TL'ye SK Hynix çipli RAM verdi mesela. Tahmini tarih vermek zor.