Merhaba. Bilgisayarım sesimi çok az alıyor. Doğru cihaz seçili, ses seviyesi Full'de. Bilgisayarımda hangi mikrofonu kullanırsam kullanayım sesim az gidiyor. Windows'un ses testini yapınca sonuç en fazla %10 filan çıkıyor, bunu nasıl artırabilirim?

Dosya Ekleri

• 1750023214774.webp
    1750023214774.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarım sesimi çok az alıyor. Doğru cihaz seçili, ses seviyesi Full'de. Bilgisayarımda hangi mikrofonu kullanırsam kullanayım sesim az gidiyor. Windows'un ses testini yapınca sonuç en fazla %10 filan çıkıyor, bunu nasıl artırabilirim?
Sürücüleri güncelleyin, mikrofon nedir? Realtek Audio ile sesinizi arttırabilirsiniz. Eğer USB kullanıyorsanız VoiceMeteer gibi programlarla ses seviyenizi arttırabilirsiniz.

Ses sürücüsünü güncellemeyi denedin mi? Bağlantı USB mi yoksa 3.5mm mi? 3.5mm ise ön porta mı arka porta mı takılı?

Ampligame a8t USB modeli kullanıyorum, USB ile takılı ses sürücüsü için internetten bir dosya bulamadım ve aygıt yöneticisinde güncel gözüküyor.

Sürücüleri güncelleyin, mikrofon nedir? Realtek Audio ile sesinizi arttırabilirsiniz. Eğer USB kullanıyorsanız VoiceMeeter gibi programlarla ses seviyenizi arttırabilirsiniz.

Sürücüler güncel ampligame a8t USB modeli kullanıyorum . VoiceMeeter'la arttırabiliyorum ama kalitesi çok kötü oluyor ve kullandığım mikrofonda bu kısık ses durumunu yaşıyorum sorun bilgisayarımdaki donanımsal bir sorun filan olabilir mi?

Ampligame a8t USB modeli kullanıyorum, USB ile takılı ses sürücüsü için internetten bir dosya bulamadım ve aygıt yöneticisinde güncel gözüküyor.

Sürücüler güncel ampligame a8t USB modeli kullanıyorum . VoiceMeeter'la arttırabiliyorum ama kalitesi çok kötü oluyor ve kullandığım mikrofonda bu kısık ses durumunu yaşıyorum sorun bilgisayarımdaki donanımsal bir sorun filan olabilir mi?
Win + R > mmsys.cpl > Kayıt kısmından düzeyin kaç olduğuna bakar mısınız mikrofonunuzun? Başka bilgisayarda da dener misiniz mikrofonu?