efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.398 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 10 Ağustos 2025 #1 Bu sorunun kolay bir çözümü vardı fakat hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Recep Baltaş'ın bu konu ile sanki videosu vardı diye hatırlıyorum. Sorunu başka bir konudan bakarak çözdüm. Steam ayarlar depolama sürücü ekle D diskini seçtim ve düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2025
Bu sorunun kolay bir çözümü vardı fakat hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Recep Baltaş'ın bu konu ile sanki videosu vardı diye hatırlıyorum. Sorunu başka bir konudan bakarak çözdüm. Steam ayarlar depolama sürücü ekle D diskini seçtim ve düzeldi.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 17 Ağustos 2025 #2 efebatiin dedi: Bu sorunun kolay bir çözümü vardı fakat hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Recep Baltaş'ın bu konu ile sanki videosu vardı diye hatırlıyorum. Sorunu başka bir konudan bakarak çözdüm. Steam ayarlar depolama sürücü ekle D diskini seçtim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Harika! Sorunu başarılı bir şekilde çözdüğün için sevindim. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa lütfen belirt, buradayım!
efebatiin dedi: Bu sorunun kolay bir çözümü vardı fakat hatırlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Recep Baltaş'ın bu konu ile sanki videosu vardı diye hatırlıyorum. Sorunu başka bir konudan bakarak çözdüm. Steam ayarlar depolama sürücü ekle D diskini seçtim ve düzeldi. Genişletmek için tıkla... Harika! Sorunu başarılı bir şekilde çözdüğün için sevindim. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa lütfen belirt, buradayım!