eenes14587

Çalışkan
Steam'i açınca ekteki gibi takılı kalıyor. Hiçbir şeye basılmıyor. Silip tekrar indirdim işe yaramadı.

1769710390857.webp

Gerek yok, PC restart atsa yeterli.

Bilgisayarı kapatıp açınca bir şey değişmiyor.

Kıymetli kardeşim hibit uninstaller kurup detaylı kaldırıp yeniden deneyebilir misin?

Şimdi deneyeceğim bir saniye.

Kıymetli kardeşim hibit uninstaller kurup detaylı kaldırıp yeniden deneyebilir misin?

1769712396441.webp

Az önce hibit uninstalleer ile kökten silip tekrar indirdim ve açıldı. Fakat bilgisayarı kapatıp açıp Steam'e girdiğimde önce sorunsuz açıldı 1 saniye sonra kapandı. Tekar açtımö ve aynı oldu. Ne yapacağım bilgisayarda çakışan bir şey mi var anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 222644

Az önce hibit uninstalleer ilöe kökten silip tekrar indirdim ve açıldı. Fakat bilgisayarı kapatıp açıp Steam'e girdiğimde önce sorunsuz açıldı 1 saniye sonra kapandı. Tekar açtımö ve aynı oldu. Ne yapacağım bilgisayarda çakışan bir şey mi var anlamadım.

Hocam çözeriz inşallah :) yine aynı işlemi yapmanızı rica edeceğim yine kurun ve açıldığında ayarlar hesap beta katılımı bölümü var oradan betaya katılıp daha sonra ekran kartı sürücünüz güncel değilse günceller misiniz? Hatta modemi bile resetleyin.