Yer
Haddonfield, Illinois
Düşüncem şu şekilde. Aşağıdaki masayı alacağım. Ortaya bir adet monitör standı alacağım. Klavye, mouse, gamepad ile oynayacağım bir şey olursa monitörü sol tarafa getireceğim.

Direksiyon setimi de sağ tarafa kuracağım ve bir daha toplamayacağım. Direksiyon kullanacağım zaman da monitörü oraya çekeceğim. Kasam da gözüksün istiyorum, ya sol tarafa koyacağım ya da sığmazsa ortadaki rafı iptal edip oraya koyacağım.

Sürekli direksiyonu sök tak istemediğim için bir de estetik durması açısından böyle bir şey düşündüm. Sizin fikriniz nedir?

1749480306886.webp

1749480292946.webp

Düşüncem şu şekilde. Aşağıdaki masayı alacağım. Ortaya bir adet monitör standı alacağım. Klavye, mouse, gamepad ile oynayacağım bir şey olursa monitörü sol tarafa getireceğim.

Direksiyon setimi de sağ tarafa kuracağım ve bir daha toplamayacağım. Direksiyon kullanacağım zaman da monitörü oraya çekeceğim. Kasam da gözüksün istiyorum, ya sol tarafa koyacağım ya da sığmazsa ortadaki rafı iptal edip oraya koyacağım.

Sürekli direksiyonu sök tak istemediğim için bir de estetik durması açısından böyle bir şey düşündüm. Sizin fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 153585

Eki Görüntüle 153584
- Monitör Duruşu: Monitörün sol tarafa alınması, daha geniş alan kullanmanızı sağlar ve klavye/mouse ile etkileşimi kolaylaştırır. Ancak, direksiyon seti için sağa geçerek monitörü oraya çekmek gerektiğinde yerleşimi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda, pivot monitör kullanmak faydalı olabilir.

- Direksiyon Seti: Sağ tarafa yerleştirmeniz pratik bir çözüm, fakat sürekli yer değiştirme işlemi rahatsız edici olabilir. Direksiyon setinizi sabitlemek için uygun bir stand veya taban kullanmayı düşünün.

- Kasa Yerleşimi: Gösteriş için kasayı ortada sergilemek estetik olabilir. Eğer sığmazsa, orta rafı kaldırmak mantıklı. Ancak, kasa sıcaklığı için havalanma alanı bırakmayı unutmayın.

- Genel Düzen: Masanın geniş olması, hem çalışma hem de oyun alanı için etkilidir. Farklı aktiviteler için alanı planlarken, kablo düzenini de düşünmelisiniz; kabloların toplanması için kablo kanalları veya klipsler kullanışı iyi bir seçenek.

- Aydınlatma: Masa lambasının yerleşimi de önemlidir. Monitör ve diğer ekipmanlar arasındaki dengeyi sağlamalı ve doğrudan ışık yansımasını engellemek için doğru açıyla yerleştirmelisiniz.

Sonuç olarak, yerleşimi kolaylaştıran ve işlevsel olacak şekilde tasarlamak en iyisi. Tasarımınız hem estetik hem de pratik olmalı.