Bu arada eğer sistem üst seviye ise biraz daha fiyat yükseltilebilir çünkü uğraştırıyor bazı sistemler.
3.000 civarı ücrete tam olarak hangi hizmetleri veriyor? Örneğin İstanbul’da ücretler kazıksa bilemem. Aydın’da yaşıyorum.500-750 az değil mi hocam? Bir bilgisayarcıya sorduğumda 3000 civarlarına yaptığını söyledi. Sistem bütçesi 30.000 TL ve sonuçta parçaları ayarlamakla toplama işinin yanında Windows ve program kurulumu yapacağım. Sadece sistem toplamak 1 günü tamamen alıyor.
3.000 civarı ücrete tam olarak hangi hizmetleri veriyor? Örneğin İstanbul’da ücretler kazıksa bilemem. Aydın’da yaşıyorum.
Bence toplanilan sistemin %10'u kadar ucret talep etmekte sakinca yok.
500-750 az değil mi hocam? Bir bilgisayarcıya sorduğumda 3000 civarlarına yaptığını söyledi. Sistem bütçesi 30.000 TL ve sonuçta parçaları ayarlamakla toplama işinin yanında Windows ve program kurulumu yapacağım. Sadece sistem toplamak 1 günü tamamen alıyor.
Şimdi kardeşim parçaları alacaksın ama parçalar sıkıntılı mı değil mi sonradan sorun çıkaracaklar mı hep bir maraton bunlar. Bunun bedeli de öyle 3-5 le olmaz.
Kalite kontrolü yüksek tutar ve güvenilir alışveriş yaparsa maraton olmaz. Beş altı kere sıfırdan sistem toplayıp bir parça hariç problemli ürünle karşılaşmadım. Sadece RAM bozuk gelmişti bir keresinde, o kadar.Şimdi kardeşim parçaları alacaksın ama parçalar sıkıntılı mı değil mi sonradan sorun çıkaracaklar mı hep bir maraton bunlar. Bunun bedeli de öyle 3-5 le olmaz.