İyi Sosyaller. Uzun süredir bu işi yapmıyorum ve bir tanıdığıma yapacağım. Parçaları satın alacağım ve kasa toplayacağım, Windows kurulumu vesaire. Bunun için nasıl bir ücret talep edilmeli? Hak yemek istemediğim için bu konuyu açıyorum, hiçbir yerde tutarlı bilgi bulamadım çünkü. Ücret, toplanacak sistemin bütçesinin yüzde kaçı olabilir?
Muğla Bodrum'da kablolaması özenli Windows cart curt her şeyi içinde güncel 800 liraya yapıyorlar 3 gün önce arkadaşımıza toplattık çiçek gibi 0 kusur iş yapmışlar. Ordan hesap edebilirsiniz.

Arkadaşınsa bi yemek ısmarla de beraber eğlenerek toplayın hocam. Ticaret olarak yapıyorsanız 750-1500 arası bir rakam uygun bence sistemin ne kadar komplike olduğuna bağlı olarak.

Bu arada parcalari sen mi sectin yoksa parcalar elde var, sadece toplama isi mi sana ait? Parcalari da sen sectiysen orada parca bilgisi icin de iscilik alman gerekiyor.

Parçaları da seçeceğim hocam. Yani seçeceğim, evime sipariş vereceğim ve toplayacağım.

Arkadaşınsa bi yemek ısmarla de beraber eğlenerek toplayın hocam. Ticaret olarak yapıyorsanız 750-1500 arası bir rakam uygun bence sistemin ne kadar komplike olduğuna bağlı olarak.

Bir aile ferdimin tanıdığı benim bağım yok.