Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ortalama 1-2 ay önce açtığım yeni ana hesabımda sohbet edemiyorum. Ancak eski hesaba geçince problem olmadan sohbet edemiyorum. İnternet üzerinde buna dair bir bir bilgi de bulamadım maalesef.

1771403442798.webp

Blink motorunu taşıyan Chromium tabanlı tarayıcı yerine Gecko tabanlı herhangi bir iyi bir tarayıcı üzerinden deneyebilir misiniz? Çerezleri temizleyebilir misiniz?

Blink motorunu taşıyan Chromium tabanlı tarayıcı yerine Gecko tabanlı herhangi bir iyi bir tarayıcı üzerinden deneyebilir misiniz? Çerezleri temizleyebilir misiniz?
Çerezler maalesef işe yaramadı. Brave’i uzun zamandır kullanıyorum. Eğer benzer bir tarayıcı öneriniz varsa geçebilirim; ancak değiştirme konusunda çok hevesli değilim.

Maalesef işe yaramıyor. Bu arada tarayıcı çok güzel; sanırım bunu kullanmaya devam edeceğim. Ancak RAM kullanımı oldukça yüksek, bu biraz üzücü.
Hangi tarayıcı? Firefox 147 görünüyorsunuz çünkü. RAM kullanımını yüksek buluyorsanız düz Firefox da indirebilirsiniz sisteme göre ayarlıyordu o galiba.

Hangi tarayıcı? Firefox 147 görünüyorsunuz çünkü. RAM kullanımını yüksek buluyorsanız düz Firefox da indirebilirsiniz sisteme göre ayarlıyordu o galiba.

Zen yükledim dediğiniz gibi, özellikler olarak çok hoşuma gitti aynı zamanda görünüş olarak.

Zen yükledim dediğiniz gibi, özellikler olarak çok hoşuma gitti aynı zamanda görünüş olarak.

Zen için favori sekme nasıl yapıyoruz? Pin özelliği var ama o sekmeyi açık tutuyor sanırım aynı zamanda.

Son düzenleme: