Ethem Efe
Üstün
Ortalama 1-2 ay önce açtığım yeni ana hesabımda sohbet edemiyorum. Ancak eski hesaba geçince problem olmadan sohbet edemiyorum. İnternet üzerinde buna dair bir bir bilgi de bulamadım maalesef.
Çerezler maalesef işe yaramadı. Brave’i uzun zamandır kullanıyorum. Eğer benzer bir tarayıcı öneriniz varsa geçebilirim; ancak değiştirme konusunda çok hevesli değilim.Blink motorunu taşıyan Chromium tabanlı tarayıcı yerine Gecko tabanlı herhangi bir iyi bir tarayıcı üzerinden deneyebilir misiniz? Çerezleri temizleyebilir misiniz?
Size Librewolf veya Zen Browser önereceğim. İkisi de iyidir.Çerezler maalesef işe yaramadı. Brave’i uzun zamandır kullanıyorum. Eğer benzer bir tarayıcı öneriniz varsa geçebilirim; ancak değiştirme konusunda çok hevesli değilim.
Maalesef işe yaramıyor. Bu arada tarayıcı çok güzel; sanırım bunu kullanmaya devam edeceğim. Ancak RAM kullanımı oldukça yüksek, bu biraz üzücü.Size Librewolf veya Zen Browser önereceğim. İkisi de iyidir.
Hangi tarayıcı? Firefox 147 görünüyorsunuz çünkü. RAM kullanımını yüksek buluyorsanız düz Firefox da indirebilirsiniz sisteme göre ayarlıyordu o galiba.Maalesef işe yaramıyor. Bu arada tarayıcı çok güzel; sanırım bunu kullanmaya devam edeceğim. Ancak RAM kullanımı oldukça yüksek, bu biraz üzücü.
Hangi tarayıcı? Firefox 147 görünüyorsunuz çünkü. RAM kullanımını yüksek buluyorsanız düz Firefox da indirebilirsiniz sisteme göre ayarlıyordu o galiba.
Zen yükledim dediğiniz gibi, özellikler olarak çok hoşuma gitti aynı zamanda görünüş olarak.
Hangi tarayıcı? Firefox 147 görünüyorsunuz çünkü. RAM kullanımını yüksek buluyorsanız düz Firefox da indirebilirsiniz sisteme göre ayarlıyordu o galiba.
Bir hesaptan giriliyor diğerinden girilmiyor öyle mi?Ortalama 1-2 ay önce açtığım yeni ana hesabımda sohbet edemiyorum. Ancak eski hesaba geçince problem olmadan sohbet edemiyorum. İnternet üzerinde buna dair bir bir bilgi de bulamadım maalesef.
Eki Görüntüle 228018
Aynen öyle.Bir hesaptan giriliyor diğerinden girilmiyor öyle mi?