Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Biraz saçma kalabilir. PS5'de bir süre sonra yapılabilecek şey kalmıyor. Biz sıkılıp sattık. Harcamak zorunda değilsin diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar varken ben gereksiz buluyorum, zaten PS için eskisi kadar sık ve kaliteli özel oyun çıkarmıyorlar ve PS oyunları yavaş yavaş bilgisayara geliyor ama ben çıkar çıkmaz GTA6 oynayacağım dersen alabilirsin.
Bence alınabilir ancak ne kadar işlevsel kullanabileceğine göre değişir. Genelde arkadaşlarınla veya ailenle oyunlar oynamak istiyorsan gayet sarar. Onun haricinde zaten büyük oyunlar PC'ye de çıkıyor. O nedenle takdir sana kalmış durumda.
kopkeliekmek
Uzman
Harcayacak yer arıyorsan 2.el Rog Ally Z1 Extreme kovala. Ucuza bulursan al keyifle kullanır kâr yaparak satarsın. Hayatımda kullandığım en keyifli konsoldu.Arkadaşlar i3 12100F + Arc A750 sisteme sahibim ama hiç PS sahibi olmadım. Şu an fazladan param var, harcayacak yer arıyorum. Sizce PC varken PS5 almak saçma mı olur?
Burası kullanıcıya kalmış eğer konsolun tadını çıkartacağım dersen konsolun yarı fiyatına da gidip oyun alıyorsun, sadece PS Plus yetmiyor.
Pluxy01
Becerikli
PS5 Pro anca alınır, o da GTA6 için.
TheWalkingDead
Uzman
Eğer para varsa ps güzel oluyor. Ben bilgisayarı oyun dışı kullanmayı daha çok seviyorum
- Makaleler
- 23
GTA 6 dışında bir esprisi yok konsolların. Nintendo hariç tabii.
Hocam normal PS5 Gta 6 açmayacak mı? Bende normal PS5 alacaktım Gta 6 için o yüzden sordum.