Yeniçocuk Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 145 Beğeniler 43 Yer Orodruin Bugün 01:09 #1 Merhaba. Cep telefonundan ortak ağ Wi-Fi'ye girebilirken bilgisayardan giremiyorum. Ortak ağa girebilsem VPN kullanacağım ama ağa bağlanıp "İnternet yok" uyarısı alıyorum. Login yapamıyorum, açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleme: Bugün 01:16
Merhaba. Cep telefonundan ortak ağ Wi-Fi'ye girebilirken bilgisayardan giremiyorum. Ortak ağa girebilsem VPN kullanacağım ama ağa bağlanıp "İnternet yok" uyarısı alıyorum. Login yapamıyorum, açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
Jarvis Başarılı Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 199 Çözümler 1 Beğeniler 66 Yer İstanbul Bugün 01:11 #2 Sistem saatiniz doğru mu? Artı 0 Eksi
KS KS Yeniçocuk Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 145 Beğeniler 43 Yer Orodruin Bugün 01:14 #3 Jarvis dedi: Sistem saatiniz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Ortak ağa mobilden giriyorum. Bilgisayardan giremiyorum. Evdeki ağa girebiliyorum. Artı 0 Eksi
Jarvis dedi: Sistem saatiniz doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet doğru. Ortak ağa mobilden giriyorum. Bilgisayardan giremiyorum. Evdeki ağa girebiliyorum.