Modem değiştirmek etkili olur mu sence? Bir de başka bir soru olarak. Bizim burada fiber yok diye biliyorum ama bizim bir alt sokaktaki arkadaş 1000 Mbps alıyor nasıl oluyor bu.
Modem değiştirmek etkili olur mu sence? Bir de başka bir soru olarak. Bizim burada fiber yok diye biliyorum ama bizim bir alt sokaktaki arkadaş 1000 Mbps alıyor nasıl oluyor bu.
Yani aldığın hız 60 mbps zaten. Çok şaşalı bişey almanı önermem. Aslında bu modemin sana yetmesi lazım ama ekonomik ömrünü tamamladığı için olabilir. Isınmadan dolayı sorun yapıyordur büyük ihtimal.
Arkadaşlar selam. Birçok arkadaşımızın muzdarip olduğu bir konudan bahsetmek istiyorum. Özellikle Gigafiber'de yaşanan bu sorun sandığınızdan daha sık yaşanan bir problem. Bu sebeple arıza kaydı açıp bizi çağıran çok kişi oldu. Ben de deneyimlerimden yola çıkarak size neden size fiber çekilmiyor da komşunuza bile çekiliyor, yaygın sebeplerini anlatayım.
1 - Ev sahipleriniz, özellikle apartman yöneticileriniz arkadaşlar. Biz bu insanlarla uğraşmaktan bıktık, siz bir de bizi düşünün. Bazısı var tam bağlayacakken kızıyor, bağlattırmıyor. Bazısı daha şeytani oluyor, çektirdikten sonra...
Modem biraz gidici hocam. İleriye yatırım olarak bridge mod ile fiber router kullanılabilir. Modem arayüzünden bridge mod ya da köprü modu desteği var mı kontrol eder misiniz?