Detaylar
Kim cevapladı?Evet benim bulunduğum bölgede çok yavaş, arkadaşlara sordum onlar da öyle diyor, bir de sürekli mesaj geliyor gece 00:30 ve sabah 6:00 saatleri arasında iyileştirme için bakım çalışması yapılacaktır diye, tabii bu şu an yaşadığımız durumdan ayrı.
Selam. WhatsApp'a bile VPN ile giriyorum. Abim ile aynı internet firmasını kullanıyoruz ama o VPN olmadan sıkıntısız girdiğini söylüyor. Reset attım ama yine de düzelmedi.
Okul saldırıları.
- Makaleler
- 2
Hayır, vallahi burada yavaşlama yok.Selam. WhatsApp'a bile VPN ile giriyorum. Abim ile aynı internet firmasını kullanıyoruz ama o VPN olmadan sıkıntısız girdiğini söylüyor. Reset attım ama yine de düzelmedi.
Bant daraltması yapıyorlar sanırım bende de bazen anlık yavaşlık olabiliyor. Veletler rahat durmuyor.
Selam. WhatsApp'a bile VPN ile giriyorum. Abim ile aynı internet firmasını kullanıyoruz ama o VPN olmadan sıkıntısız girdiğini söylüyor. Reset attım ama yine de düzelmedi.
Yüksek ihtimal bant daraltması var internet çok dengesiz alınan hıza göre kullanım stabil değil.