Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün önce internetim bir anda yavaşladı. Ben de bilgisayarımı yeniden başlattım. PC yeniden başlatılıyor ekranında 20 dk kaldı, sonra bir anda mavi ekran verdi. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum.
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün önce internetim bir anda yavaşladı. Ben de bilgisayarımı yeniden başlattım. PC yeniden başlatılıyor ekranında 20 dk kaldı, sonra bir anda mavi ekran verdi. Minidump dosyasını aşağıya bırakıyorum.
Hocam .dmp dosyanıza şu anda bakmış bulunmaktayım durum ağır acilen anakarta tekme atın (!)
Şaka bir yana hocam ekran görüntüsünün ekran görüntüsünü almanızamı şaşırayım dosyayı resim olarak paylaşmanızamı şaşırayım yoksa bu aldığınız ekran görüntüsünün 118. ekran görüntusü olduğunamı şaşırayım.