Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
  • Anakart: Intel DQ45cb.
  • İşlemci: Q6600 3 GHz ocli.
  • Ekran kartı: ASUS 9500GT.
  • İşletim sistemi: Windows 10 22H2
  • PSU: GameGaraj GP650.

Arkadaşlar yaklaşık 16 gün önce format attıydım sorunsuzdu bilgisayar ama bir gün direk Windows açılırken yeşil çizgi çıkıp bilgisayar görüntüyü kesiyordu. Ben bayağı uğraştım sonra direk 3 tane uzun bip sesi çıkmaya başladı RAM'i çıkardım taktım falan o sorunuda çözdüm ama ekran kartı görüntü vermiyordu sonra dün PCI slotunu temizledim ve ASUS 9500 GT kartım sorunsuz çalıştı ama şöyle bir sorun var bilgisayar bazen random yerlerde Full donuyor ve mavi ekran verip yeniden açıyor kendini, bazen de Windows açılırken kendini kapatıyor tekrar açınca çalışıyor.

Minidump:

• Anakart: Intel DQ45cb.
  • İşlemci: Q6600 3 GHz ocli.
  • Ekran kartı: ASUS 9500GT.
  • İşletim sistemi: Windows 10 22h2.
  • PSU: GameGaraj GP650.

Arkadaşlar yaklaşık 16 gün önce format attıydım sorunsuzdu bilgisayar ama bir gün direk Windows açılırken yeşil çizgi çıkıp bilgisayar görüntüyü kesiyordu. Ben bayağı uğraştım sonra direk 3 tane uzun bip sesi çıkmaya başladı RAM'i çıkardım taktım falan o sorunuda çözdüm ama ekran kartı görüntü vermiyordu sonra dün PCI slotunu temizledim ve ASUS 9500 GT kartım sorunsuz çalıştı ama şöyle bir sorun var bilgisayar bazen random yerlerde Full donuyor ve mavi ekran verip yeniden açıyor kendini, bazen de Windows açılırken kendini kapatıyor tekrar açınca çalışıyor.

Minidump:

Sorun bariz gibi işlemcideki overclock. OC'yi kapatım dener misin?

Format sonrası uyumsuluk yapmış olabilir OC siz denemekte fayda var neden işlemciyi sökmen lazım sadece overclock ayarını kapat.

Hocam işlemciyi modladım çünkü direk.Anakartta oc desteği yok.

Hocam işlemciyi modladım çünkü direk. Anakartta OC desteği yok.

Hocam OC'yi devre dışı bıraktım şu an görüntü gelmiyor ama arka planda çalışıyor bip sesi falan da geliyor.

Hocam onboarda taktım görüntü geldi.

Son düzenleme: