Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Üç yolun var:
- En az problem yaşama ihtimali istiyorsan servisi arayıp yollayabilirsin. Bekleme süresi daha uzun, fiyatlar hakkında fikrim yok.
- Risk severim dersen mahalle bilgisayarcıları her daim müşteri sever. İşini hızlı görürler genelde, işi yoksa sana çay ikram edip bile yapabilir.
- Kurda sormuşlar ensen niye kalın, kendi işimi kendim görüyorum da ondan demiş

Koneko Toujou
Üstün
2 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan toplattığım bilgisayarım çok ses çıkararak çalışıyor 2 yıldır içini hiç açmadım. Bakım yaptırmak gerektiğini düşünüyorum. Nerede yaptırabilirim?
Elin tornavida tutuyorsa kendin yap. Alkollü herhangi bir sıvı, peçete, termal macun, yıldız tornavida yeterli. Ha yapamam dersen vatana götür müşteri memnuniyeti için yaparlar yüksek ihtimal.
Son düzenleme:
Cobra
Yetkin
Hiç anlamam, Vatan yapmiyomus.Elin tornavida tutuyorsa kendin yap. Alkollü herhangi bir sıvı, peçete, termal macun, yıldız tornavida yeterli. Ha yapamam dersen vatana götür müşteri memnuniyeti için yaparlar yüksek ihtimal.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da yaşıyorsan bana getir bedava yapayım, yaparken sana da öğreteyim.
TaerentymX
Çalışkan
Yaşadığın ilde bilindik, işini iyi yapan bir bilgisayarcıya götür o yapar. Sanırım sen de yapmak istemiyorsun, o yüzden en mantıklısı bu.