Detaylar
Kim cevapladı?Osman Zeren 33
Uzman
Bu konu ciddi mi hocam? Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games adresinden yükleyebilirsin.
RamKokusuSeven 32
Üstün
- Makaleler
- 1
Şimdi anlamadım, VPN veya DPİ indirin ve Discord sitesinden indirin.Bilgisayarıma Discord'u güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?
RamKokusuSeven 32
Üstün
- Makaleler
- 1
Proton VPN.Bilgisayarı yeni topladım hocam VPN yok bilgisayarımda konuyu o yüzden de açmış oldum aslında VPN öneriniz var mı temiz bir kurulum yapayım sistemim daha 3 günlük![]()
dnmezhuseyin
Başarılı
Kaspersky vpn hoşuma gidiyor kullanıyorum bazenBilgisayarı yeni topladım hocam VPN yok bilgisayarımda konuyu o yüzden de açmış oldum aslında VPN öneriniz var mı temiz bir kurulum yapayım sistemim daha 3 günlük![]()
RamKokusuSeven 32
Üstün
- Makaleler
- 1
O kadar iyi değil.
Astronotarda 65
Üstün
Discord için VPN yerine DPI yöntemleri kullanın. VPN internet hızını çok etkiler. Yine de VPN önerisi istiyorsanız Kaspersky VPN iyidir.Bilgisayarı yeni topladım hocam VPN yok bilgisayarımda konuyu o yüzden de açmış oldum aslında VPN öneriniz var mı temiz bir kurulum yapayım sistemim daha 3 günlük![]()
Ben aktif kullanıyorum, kötü yanını görmedim.
RamKokusuSeven 32
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben beğenemiyorum hocam. Yani biraz Proton fanboyumDiscord için VPN yerine DPI yöntemleri kullanın. VPN internet hızını çok etkiler. Yine de VPN önerisi istiyorsanız Kaspersky VPN iyidir.
Ben aktif kullanıyorum, kötü yanını görmedim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-