Freaktofen

Başarılı
1757196479509.webp

Bahsettiğim şey bu. Bunun yüzünden çektiğim düğün konvoyu silindi. 25 GB video attım bir klasörün içinde aynı 8 parçaya bölmüş klasörler, hepsi 500 MB falan. Klasörleri mahvediyor. Ayrıca bilgisayar çok yavaşladı ve fan uçak motoru gibi.

Taktığım her bellekte böyle, bilgisayar kaynaklı bir sorun yani. Format atacaktım ama onu da belleğe kurmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 182826

Bahsettiğim şey bu. Bunun yüzünden çektiğim düğün konvoyu silindi. 25 GB video attım bir klasörün içinde aynı 8 parçaya bölmüş klasörler, hepsi 500 MB falan. Klasörleri mahvediyor. Ayrıca bilgisayar çok yavaşladı ve fan uçak motoru gibi.

Taktığım her bellekte böyle, bilgisayar kaynaklı bir sorun yani. Format atacaktım ama onu da belleğe kurmam lazım.
Bu olay bana musallat.exe yi hatırlattı. Benzer bir şey olabilir. Malwarebytes ile bir tarama tavsiye ederim.

Bunu kurun. Biraz ufak savaş dönecek. Ardından bunlarla taratın.

Eki Görüntüle 182826

Dosyalarınız, duruyor bu virüste. Gizli öğeleri açmanız gerekiyordu. Virüs taraması yerine tekrar Windows kurun ve USB'nizi ondan sonra biçimlendirin.

Dosyalarınız, duruyor bu virüste. Gizli öğeleri açmanız gerekiyordu. Virüs taraması yerine tekrar Windows kurun ve USB'nizi ondan sonra biçimlendirin.
Kesinlikle. Çünkü disk kullanılan alanda mutlaka işgal edilen miktar görünür. Bu virüs sadece gizliyor. Windows 7 de dosyaları ortaya çıkarmak için Winrar kullanıyordum. Diske sağ tıklayarak "Arşive ekle" diyordum. Winrar benim için görünmeyen dosyaları bir şekilde buluyordu. Çok daha kısa bir yolu olan "gizli ögeleri göster" seçeneğini boomer dediğim öğretmenim göstermişti.