Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

samet458

Çalışkan
Bu bilgisayar kısmından USB belleğe tıklayınca USB'nin kendi oluşturduğu klasör çıkıyor. Normalde o klasörün içince girip dosyalarıma bakabiliyordum. Ama artık klasöre tıkladığımda aşağıdaki hata çıkıyor. Kısayolu sil desem içerdeki bilgilerin hepsi gider mi? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek var mı?

Ekran görüntüsü 2026-01-13 210722.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gizli öğeler ayarını açın. Eğer orada isimsiz, dosya logolu bir şey görüyorsanız girip bilgilerinizi alabilirsiniz.

Windows 11 kullanıyorsanız bu şekilde.
Eki Görüntüle 218079

Bilgileri aldıktan sonra flash diski formatlayıp kısa yol virüsünü engellemek için yapılan bu yöntemi deneyin.

Gizli ögeleri göster dedim ama herhangi bir dosya gözükmedi. Sorunu CMD'yi kullanarak çözdüm. Ekteki komutları girdikten sonra USB içindeki verilere erişmeye başladım.

Ekran görüntüsü 2026-01-14 165827.webp
Gizli öğeler ayarını açın. Eğer orada isimsiz, dosya logolu bir şey görüyorsanız girip bilgilerinizi alabilirsiniz.

1768329213782.webp

Bilgileri aldıktan sonra flaş diski formatlayıp kısa yol virüsünü engellemek için yapılan bu yöntemi deneyin.

Dosya Ekleri

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 218079

Bilgileri aldıktan sonra flash diski formatlayıp kısa yol virüsünü engellemek için yapılan bu yöntemi deneyin.

Gizli ögeleri göster dedim ama herhangi bir dosya gözükmedi. Sorunu CMD'yi kullanarak çözdüm. Ekteki komutları girdikten sonra USB içindeki verilere erişmeye başladım.

Ekran görüntüsü 2026-01-14 165827.webp

Çözüm