2. ve 3. disklerin silinmeme sebebi, muhtemelen format sırasında o diskleri biçimlendirmedin. Eğer virüs o disklerde değilse sorun olmaz gibi. Çok sıkıntılı virüsler diğer disklere yayılabiliyorlar.
Her şeyi sildim, diğer disklerin içinde 1 tane bile dosya yok. Şu an tekrar format atıyorum.

@Hans, bilgisayarınızda bir tane mi dahili disk var? Windows kurulumu yaparken disk ekranı gelince diğer disk bölümlerini silip sadece bir tane bırakmanız lazım. O da Windows'u kuracağınız diskin kendisi. Büyük boyutlu olur zaten diğerlerinden ayırt edebilirsiniz. Onu seçip ileri demeden önce biçimlendirip tamamen boşaltmanız lazım diski.

Her şeyi sildim, diğer disklerin içinde 1 tane bile dosya yok. Şu an tekrar format atıyorum.

Format sırasında disk bölümü gelince CMD açın
(Shift+F10) diskpart yaz bekle daha sonra diskpart yazısı gelince listdisk sonra oradaki diskleri seçip select disk 0 örnek olarak seçtikten sonra clean dedinmi siliniyor. Hepsini teker teker yap daha sonra işin bitince exit de. Bu yöntemi yine de yap.

@Hans, bilgisayarınızda bir tane mi dahili disk var? Windows kurulumu yaparken disk ekranı gelince diğer disk bölümlerini silip sadece bir tane bırakmanız lazım. O da Windows'u kuracağınız diskin kendisi. Büyük boyutlu olur zaten diğerlerinden ayırt edebilirsiniz. Onu seçip ileri demeden önce biçimlendirip tamamen boşaltmanız lazım diski.
Bilgisayarımda C diski dışında 2 disk daha vardı ve onları Ctrl+A ve Shift+Delete yaptım, içi tamamen bomboştu, 1 klasör bile yoktu ve D diskinde sadece Windows ile ilgili bir dosya vardı, o da silinmiyordu, Windows'un klasörü diye.
Format sırasında disk bölümü gelince CMD açın
(Shift+F10) diskpart yaz bekle daha sonra diskpart yazısı gelince listdisk sonra oradaki diskleri seçip select disk 0 örnek olarak seçtikten sonra clean dedinmi siliniyor. Hepsini teker teker yap daha sonra işin bitince exit de. Bu yöntemi yine de yap.
Az önce o ekranı geçtim ama şu an çözüldüğünü düşünüyorum çünkü format öncesi diskleri boşaltıp format atmaya başladım.

@Hans, disk ekranında ne yaptığınızı görmediğim için ona bir şey diyemem. Ama bunun dışında sıkıntılı bir şey yok gibi. Bundan sonra da bilinçli ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Her gördüğünüz linke tıklamayın, her gördüğünüz kodu çalıştırmayın, dosyayı indirmeyin. Ayrıca ekstra gerçek-zamanlı koruma olsun diye kaliteli bir antivirüs kullanın. Windows Defender bazı durumlarda yetersiz kalıyor.

@Hans, formattan sonra çalındığından şüphelendiğiniz tüm hesapların şifresini değiştirin ve 2 aşamalı doğrulama açın.

Öyle yapıyorum, teşekkürler.

@Hans, disk ekranında ne yaptığınızı görmediğim için ona bir şey diyemem. Ama bunun dışında sıkıntılı bir şey yok gibi.

ESET ve Hitman Pro ile format bittikten sonra tarama yapıp sonuçları atarım.