pashaa
Uzman
Az önce içime bir şüphe düştü, birkaç şey indirmiştim ve garip şeyler olmaya başladı. İlk önce görev yöneticisine girdim ve %60 olan CPU saniyesinde %5'e düştü. Birkaç kez tekrarladım, durum aynı. ChatGPT ve Gemini ile sorunu çözmeye çalıştık ve l412n.exe diye bir programı şüpheli bulduk. Görev zamanlayıcısı falan kurup yapıyor diye düşündüm. Kaldırdım ve Kaspersky virüs temizleme aracıyla tarattım.
1 tane virüs buldu System32 klasörünün içinde, ardından bir sekme çıkardı önüme ve hiçbir şeye tıklayamadım. Hiçbir uygulama açamadım ve tek tek System32 dosyaları uyarıları gelmeye başladı. Hala Görev Yöneticisi olayı devam ediyor. Nasıl çözeriz? Önemli bilgilerim var, yardım edin.
Bu arada sistemi yeniden başlattım. O uygulama açamama sorunu düzeldi ama hala şüpheliyim. Sağlam bir tarama gerekiyor, ne önerirsiniz?
1 tane virüs buldu System32 klasörünün içinde, ardından bir sekme çıkardı önüme ve hiçbir şeye tıklayamadım. Hiçbir uygulama açamadım ve tek tek System32 dosyaları uyarıları gelmeye başladı. Hala Görev Yöneticisi olayı devam ediyor. Nasıl çözeriz? Önemli bilgilerim var, yardım edin.
Bu arada sistemi yeniden başlattım. O uygulama açamama sorunu düzeldi ama hala şüpheliyim. Sağlam bir tarama gerekiyor, ne önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: