Selam, bugün okulumun teknik kısmında bir hoca bana şöyle bir mail attı (fotoğraflara ekledim) ardından inceleyince gerçekten bilgisayarımda tanımadığım networkler olduğunu gördüm (bunu da fotoğraflara ekledim) bunun için ne yapmam lazım? Bu tarz işlerden çok anlamıyorum. Antivirus programı iş yapar mı ya da UEFI temiz kurulum?
Detaylar
Kim cevapladı?
All-in-One Protection: Antivirus, VPN & Scam Guard | Best Antivirus
Malwarebytes official site: all-in-one cybersecurity software for all your devices. We provide antivirus, anti-malware, VPN and scam detection for PCs, Macs and mobile devises. Powerful digital protection, always by your side.
Free Rescue Disk Download | Kaspersky
Download Kaspersky Free Rescue Disk. Rescue your PC in these easy steps.
Angry ip scanner gibi yazılımlarla bağlananlar olabilir localden (windows share,ssh falan) veya başka bir yolla. Hızlı bi tarama yapsanız iyi olur. Yerinde olsam emin olamaz ve temiz kurulum yapardım.Selam, bugün okulumun teknik kısmında bir hoca bana şöyle bir mail attı (fotoğraflara ekledim) ardından inceleyince gerçekten bilgisayarımda tanımadığım networkler olduğunu gördüm (bunu da fotoğraflara ekledim) bunun için ne yapmam lazım? Bu tarz işlerden çok anlamıyorum. Antivirus programı iş yapar mı ya da UEFI temiz kurulum?
Eki Görüntüle 132539
Eki Görüntüle 132540
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bir sey yapmaniza gerek yok.Kaspersky 1 aylık deneme sürümüyle tam şekilde taradım hiçbir sorun bulmadı. Sizce ne yapmalıyım?
Hydra
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yaptı zaten.Temizinden format atabilirsiniz. Kaspersky ile tarama yapın önce.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sosyal'e TurkNet Arkadaşını Getir kampanyası için kategori açılabilir
- Hermione Jean Granger
-
-