Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Bilgisayarımı normalde 8.1 ile 10 LTSC Dual boot kullanıyordum, geçen hafta ikisini de silip Windows 7'ye geçtim. İlk geçtiğimde sorun yoktu ancak driverları pata küte kurdum, kurduktan sonra biraz yavaşlama oldu fakat yine okeydi, sorun yoktu ancak 2-3 program kurdum ve bilgisayar sapıtmaya başladı. Açılma süreleri uzamaya başladı, Explorer falan kapanmaya başladı. Sonra Avast Premium kurdum ve her açılışta Avast'ın Firewall'u kapanmaya başladı (halen kapanıyor) üstüne ne kadar açsam da her açılışta tekrar kapanıyor ve Windows 10'da 30 saniyede falan açılan sistem 7'de 2 dakikada açılıyor. 3 dakikada kendisine gelmesini bekliyorum, hiçbir şey yapılmıyor yoksa. Ayrıca diyelim Windows Update'den güncellemeleri yükleyeceğim, yükleye basıyorum Windows Update kapanıyor bir anda, Avast'ta bir ayar yapacağım, tam uygulaya basıyorum Avast kapanıyor. Sanki dalga geçiyor benimle bilgisayar. Deli oldum vallahi, kağnı gibi aynı, hiçbir şey yapamıyorum. Daha format atalı 1 hafta olmadı (sistemim 7'ye tamamen uygun hatta 7 için üretilmiş bir sistem) önceki 7 kuruşlarımda aynı sistememe kurmama rağmen hiç böyle bir şey yaşamadım. Hani virüs mü yedim sorun mu var bilmiyorum. Bir de üstüne 2 3 gün önce mavi ekran yedim (Driverlar ile alakalıydı sanırım). Yardımlarınıza açığım sağ olun şimdiden.

Çözüm
Windows 7'de bir Memory leak hatası var. Chrome mu kullanıyorsunuz bu mavi ekranı alırken?
Yok Firefox kullaniyordum da onla alakali oldugunu sanmiyorum Avasti kaldırırken oldu yuksek ihtimalle cakisma yaşadı bir sistem dosyasıyla diye tahmin ediyorum.

Sistem Geri Yükleme yaparak sorunu çözdüm.

Yok Firefox kullaniyordum da onla alakali oldugunu sanmiyorum Avasti kaldırırken oldu yuksek ihtimalle cakisma yaşadı bir sistem dosyasıyla diye tahmin ediyorum.

Duzenleme yapayim cozdum sanmıştım ancak cokta bir merhem olmadi sorun 10 15 gune tekrar basladi 8.1 e geri dondum format atarak su an cillop gibi, teşekkürler.
Windows 7'de bir Memory leak hatası var. Chrome mu kullanıyorsunuz bu mavi ekranı alırken?

Duzenleme yapayim cozdum sanmıştım ancak cokta bir merhem olmadi sorun 10 15 gune tekrar basladi 8.1 e geri dondum format atarak su an cillop gibi, teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm