17702

Çalışkan
Şu an bir bilgisayarcıyla anlaştım kamera işinden başlayacağım öğrenmeye. Format sökme takma toplama gibi şeyleri zaten biliyorum, elim de yatkın. Tam usta olduktan sonra küçük bir dükkan açmayı planlıyorum ama kazancı nasıl olur bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam suan her bu ise ilk baslayanin hayallerini kuruyorsun. xD Kazancı bence kamera konusunda iyi olabilir. Bu konuyu bende daha once cok arastirdim ciddi sermaye istiyor. Umarim acarsin. Bence 2 yil boyunca iyice bir ogren orada. Gecen guvenlik sistemleriyle ilgili ise girdim 1 gun calisip ciktim cunku asgari ucrete degmez orasi. Agır is statusunde ve yorucuydu.

Şu an bir bilgisayarcıyla anlaştım kamera işinden başlayacağım öğrenmeye. Format sökme takma toplama gibi şeyleri zaten biliyorum, elim de yatkın. Tam usta olduktan sonra küçük bir dükkan açmayı planlıyorum ama kazancı nasıl olur bilmiyorum.
Sadece bilgisayar tamiri ile dukkan donmesi zor. Telefon tamiri vb de gerek. Hatta asil parayi oradan kazanirsin.

Bilgisayarcıların çoğu işletmenin alanını değiştiriyor. Burada bilgisayarcı vardı adam hala aynı adam. Adam bilgisayarcılığı bırakıp çiçekçi açtı. Enteresan bir dal değişimi fakat herkesin işi aynı derecede değil. Kimisi para bassa bile kimisi kepenk kapatacak duruma gelebilir.

Güvenlik kamerası işinde para var. Tamir ek iş gibi olur. Güvenlik kamerası yok işte Shell'e fabrikalara takan bir bilgisayarı var yakınımda. Adamın 1 motoru, 1 arabası, 2 evi var. İki evi de 2+1, her hafta kampa gidiyor :D İyi diye biliyorum kamera da taktıktan sonra bakımları falan var mış bence güzel iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam tavsiye etceğiniz başka bir meslek dalı var mı aklımda oto alım satım var
Harbi oyle onlarca dukkan vardi ve hepsi telefona ve guvenlik sistemlerine donustu. Hatta aksesuar urunleri satanlar daha kârlı.

Hocalarım bilgisayarcılık mesleğini eliyorum tavsiye etceğiniz başka bir meslek dalı var mı aklımda oto alım satım var

Peki hocam tavsiye etceğiniz başka bir meslek dalı var mı aklımda oto alım satım var

Hocalarım bilgisayarcılık mesleğini eliyorum tavsiye etceğiniz başka bir meslek dalı var mı aklımda oto alım satım var
Oto alim satim yapacak kadar paran varsa bence en iyisi tabi ama galeri falan acmiyorsan yan iş olarak dusun bunu.