Bilgisayarcı yalanlarını paylaşın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeoDEX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 657
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayarcı

LeoDEX

Becerikli
Yer
Türkiye
İllaki bilgisayarcı yalanlarını duymuşsunuzdur ben başlayayım.

1500TL değerinde olan bir ürünü 1000TL satsaniz kardeşim bu zaten fazla satılmıyor 800TL'ye sat alayım
i3 işlemciler piyasada tutulmuyor 500-600e alırım başka kimse almaz
Kingston'dan başka RAM'ler bozuktur G.Skill XPG hele hiç alınmaz (Kingston harici RAM satmıyor)

Sizin duyduğunuz yalanlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bir 7 sene önce GT 730 alacakken GT 730 ısınıyor diye aklımı çeldi ve gidip HD 5450 vermişti :/ bilgisayarcı yalanı mı bilmem ama bana söylenen büyük bir yalan.

Bundan bir 7 sene önce GT 730 alacakken GT 730 ısınıyor diye aklımı çeldi ve gidip HD 5450 vermişti :/ bilgisayarcı yalanı mı bilmem ama bana söylenen büyük bir yalan.

Hepsi bazıları hariç resmi dolandırıcı.

Onlar asla AMD ekran kartı satmaz NVIDIA satar sorsan kardeşim AMD çok ısınıyor hatalı çünkü AMD'den para kazanamiyor F/P olduğu için NVIDIA piyasası oynak olduğu için ondan kazanıyor.

Sanırım elinde kaldığı için o kartı vermişti VGA ile görüntü alamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…