Merak edip HDD fiyatlarını sormuştum 500 GB HDD 1500 TL fiyat çekmişti. Merak edip inceleyebilir miyim diye sormuştum poşetinden çıkarıp vermişti. Üzerindeki tarihi ve birkaç ufak hasarı görünce yenilenmiş olduğunu anında anladım. Üzerindeki tarihi elemana söylediğimde " o markanın kuruluş tarihi sen ona bakma" demişti. Bahsi geçen marka; "Western Digital" kaç yıllık marka 10 yıl önce kurulmuş.. Yersen tabii.

Yediğim tek kazık sıfır diye alınmış hiç kullanılmamış dediği kartı bana satmıştı ama o kadar ısınıyordu ki kartın içini açtığımda kartın mining yapılmaktan anasının ağladığını gördüm. İade etmek istedim ama edemedim sonra sattım. O günden beri termal macunu bile internetten alıyorum.

Not: İşletmenin internette yorumları 4,8'di 50 civarı yorum vardı ama hepsi sahteydi yorumların muhtemelen kendisi fake hesaptan atmıştır.

Bozulan HDD'min içindeki verileri kurtarmak için bilgisayarcıya vermiştim iki gün sonra aldım ve eve geldim bir de ne göreyim bomboş HDD. 400 TL para vermiştim 2024 Kasım ayında adama söylediğimde bunun içi yanmıştı zor tamir ettim demişti. Ve ne yaptıysa cihaz 2 hafta sonra bir daha bozuldu çöpe attım.