GodWatchingUs

Gelişen
Merhaba,

Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum.
Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var.

Bu yüzden merak ettim.

Etik olarak bilgisayarcı benden kaç TL almalı?
Çünkü hiç para almayabilir de, 50 TL de alabilir, 300 TL de alabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Termal macunu kendiniz internetten alıp sürmesi için para verirseniz hem daha az ödeme yaparsınız hem de daha kaliteli bir marka kullandığınız için uzun yıllar rahat edersiniz.

Ayrıca termal macun sürmesi birkaç video izledikten sonra gayet kolay bir işlem, tek nokta kadar sürüp geçebilirsiniz. Aşırı profesyonel olmasına gerek yok.

Merhaba,

Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum.
Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var.

Bu yüzden merak ettim.

NŞA, 50 TL iyidir bence. Ama o kadar almaz 300 veya daha çok alır bence hocam. Termal macun yenilemek basit bir şey aslında.

Termal macunu kendiniz internetten alıp sürmesi için para verirseniz hem daha az ödeme yaparsınız hem de daha kaliteli bir marka kullandığınız için uzun yıllar rahat edersiniz.

Ayrıca termal macun sürmesi birkaç video izledikten sonra gayet kolay bir işlem, tek nokta kadar sürüp geçebilirsiniz. Aşırı profesyonel olmasına gerek yok.
Peki hocam, i5 10400F işlemciye sahibim. Termal macun öneriniz var mı?
Piyasada sahtesi olmayan, güvenilir bir termal macun istiyorum.

Boşta 70 derece, kardeşim Valorant oynarken 90-95 dereceleri görmeye başlamış işlemci sıcaklığı.

Merhaba,

Bu yüzden merak ettim.

Bilgisayarcıda çıraklık yapıyordum, no name macun değişimi artı toz alma 1.500 TL idi (bu yaz). Toz alma dediğimizde aşırı detaylı değildi. Eğer gidip sıcaklık düşmedi dersen MX4 sürüyorduk. Gene absürt fazla, 500'e macun alın, gidin kendiniz yapın; hem tecrübe edinirsiniz hem de bilgisayarcıda 2-3 gün yatma ihtimali var, siz max 1 saatte bitirirsiniz.

Bilgisayarcıda çıraklık yapıyordum, no name macun değişimi artı toz alma 1.500 TL idi (bu yaz). Toz alma dediğimizde aşırı detaylı değildi. Eğer gidip sıcaklık düşmedi dersen MX4 sürüyorduk. Gene absürt fazla, 500'e macun alın, gidin kendiniz yapın; hem tecrübe edinirsiniz hem de bilgisayarcıda 2-3 gün yatma ihtimali var, siz max 1 saatte bitirirsiniz.
Bilgisayarcı dükkanı dediğim aslında daha önce de gitmiştim, 2 sene önce. Daha öncesinde gittiğim bir yer.
Direkt kasayı açıp termal macunu sürüp bana veriyor. Beklemiyorum.
Fakat 2 yıl önce 200 TL mi ne almıştı sanırsam. Bir de kasa içini tozları bir süpürge gibi şeyle almıştı, kardeşim söylemişti.