Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasin172

Başarılı
Instagram’da bir anda birkaç kişinin profil fotoğrafı kayboldu ve gönderileri, hikayeleri ile Reels videoları hiç görünmemeye başladı. Yeni hikaye veya gönderi paylaşsalar bile göremiyorum. Bu durum yalnızca bazı kişiler için geçerli.

Reels videolarını izlemeye çalıştığımda da çoğu video yüklenmiyor, yalnızca bulanık bir ekranda kalıyor. Microsoft Edge ve Firefox üzerinden Instagram’ı açmayı denedim fakat her iki tarayıcıda da aynı şekilde yüklenmiyor. Tüm tarayıcı uzantılarını kaldırdım, bir değişiklik olmadı. Tüm zamanların göz atma verilerini ve tanılama bilgilerini sildim, yine sonuç alamadım.

NetAdapter Repair aracını kullandım fakat bu da sorunu çözmedi. Microsoft Store üzerinden Instagram uygulamasını da indirdim ancak durum değişmedi. Telefondayken herhangi bir sorun yok; bu sorun sadece bilgisayarda ve yalnızca Instagram’da yaşanıyor.

Bu durum gerçekten sinirimi bozmaya başladı. Nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2025-06-24 201019.webp

Ekran görüntüsü_24-6-2025_201749_www.instagram.com.webp

Ekran görüntüsü_24-6-2025_201820_www.instagram.com.webp

Ekran görüntüsü_24-6-2025_203223_www.instagram.com.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çerezleri sildim, CCleaner tarzı bir program kullanmadım, Farklı tarayıcı denedim Microsoft Edge ve FireFox. Şuan da sizin de profil fotoğrafınız gözükmüyor. Faremi profil fotoğrafınızın üstüne getirince altında açılan yerde profil fotoğrafınızı görebiliyorum.

Çerezleri silmeyi denedin mi ya da CCleaner tarzı program ile tüm tarayıcı verilerini silebilirsin yine olmadı farklı tarayıcı dene. Yandex, Brave, Opera, Vivaldi, Maxthon vb.
CCleaner güvenli olmadığı söyleniyor internette o yüzden kurmak istemiyorum.

Brave tarayıcısınıda denedim fakat sorunum hala devam ediyor. Bilen biri yok mu? Önceden Windows 11 kullanırken sorun yoktu. 1 ay önce format attım ve formattan 2 hafta sonra bir anda Instagram'da fotoğraflar görünmemeye başladı sonra da giderek daha fazla fotoğraf görünmemeye başladı. Şu an da aşırı fazla bir şekilde fotoğraflar yüklenmiyor ve Reels'ler açılmıyor.

Sorunumu çözdüm:
Modemin arkasındaki reset tuşuna 20 saniye boyunca bastım ve reset attım. Modem arayüzündeyken kolay kurulum yaptım. Fakat sorunumu çözen galiba modem arayüzündeki zaman ayarlama yeri vardı ve modem zaman ayarı 1970 yılında kalmıştı. Bunu düzelttim sorunum çözüldü. Eğer benim gibi bu sourunu yaşayan olursa ilk reset atmadan önce modem arayüzünden zaman ayarlarını yapsın. Olmazsa reset atsın. Her reset atılınca zaman ayarı sıfırlanıyor (resetten sonra zaman ayarı yapmanız gerebilir). İyi sosyaller.
Çerezleri sildim, CCleaner tarzı bir program kullanmadım, Farklı tarayıcı denedim Microsoft Edge ve FireFox. Şuan da sizin de profil fotoğrafınız gözükmüyor. Faremi profil fotoğrafınızın üstüne getirince altında açılan yerde profil fotoğrafınızı görebiliyorum.

Çerezleri silmeyi denedin mi ya da CCleaner tarzı program ile tüm tarayıcı verilerini silebilirsin yine olmadı farklı tarayıcı dene. Yandex, Brave, Opera, Vivaldi, Maxthon vb.
CCleaner güvenli olmadığı söyleniyor internette o yüzden kurmak istemiyorum.

Brave tarayıcısınıda denedim fakat sorunum hala devam ediyor. Bilen biri yok mu? Önceden Windows 11 kullanırken sorun yoktu. 1 ay önce format attım ve formattan 2 hafta sonra bir anda Instagram'da fotoğraflar görünmemeye başladı sonra da giderek daha fazla fotoğraf görünmemeye başladı. Şu an da aşırı fazla bir şekilde fotoğraflar yüklenmiyor ve Reels'ler açılmıyor.

Sorunumu çözdüm:
Modemin arkasındaki reset tuşuna 20 saniye boyunca bastım ve reset attım. Modem arayüzündeyken kolay kurulum yaptım. Fakat sorunumu çözen galiba modem arayüzündeki zaman ayarlama yeri vardı ve modem zaman ayarı 1970 yılında kalmıştı. Bunu düzelttim sorunum çözüldü. Eğer benim gibi bu sourunu yaşayan olursa ilk reset atmadan önce modem arayüzünden zaman ayarlarını yapsın. Olmazsa reset atsın. Her reset atılınca zaman ayarı sıfırlanıyor (resetten sonra zaman ayarı yapmanız gerebilir). İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• screenshot-1750789017858.webp
    screenshot-1750789017858.webp
    448,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran görüntüsü 2025-06-24 211624.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-24 211624.webp
    161 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Çözüm