Çözüldü Bilgisayarda internet yok, ne yapabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Macosumo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 614
  • Etiketler Etiketler
    internet yok
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Macosumo

Becerikli
Yer
KahramanMaraş
Bilgisayarıma internet gelmiyor. Sorun bugün oldu. Ethernet kablosunun bağlı olduğu yer sarı yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Macosumo Bilgisayar içerisinde DPI engelleyici yazılım ve türevleri var mı peki? Eğer yoksa aşağıdaki komutları sırasıyla CMD'de çalıştırın:
  • netsh winsock reset
  • netsh int ip reset
  • netsh advfirewall reset
  • ipconfig /flushdns
  • ipconfig /release
  • ipconfig /renew
Bunları uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve internet erişimini kontrol edin.

Tamam her şeyi yaptım ama olmadı, bağlantı gözüktü tanımlanıyor dedi ve internet erişimi yok dedi.Yaptıklarım burda.

@Macosumo bilgisayar içerisinde DPI engelleyici yazılım ve türevleri var mı peki? Eğer yoksa aşağıdaki komutları sırasıyla CMD'de çalıştırın:

Ve şöyle bir şey var bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20260207_180151.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20260207_180138.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20260207_180107~2.webp
    4,1 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20260207_184004.webp
    5,5 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Ağ ayarlarına erişim sağlayıp 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 şeklinde DNS ayarını değiştirir misiniz?

Windows ağ sıfırlama aracını çalıştırın olmazsa farklı bir ethernet kablosu varsa onunla deneyebilir misiniz?

Windows ağ sıfırlama aracını çalıştırın olmazsa farklı bir Ethernet kablosu varsa onunla deneyebilir misiniz?

Modem uzakta, kablo 14 metre zaten. Ben bu kabloyu alsam televizyonda denesem olur mu televizyonda çalışacak mı diye? Sıfırladım yine olmadı.

Windows ağ sıfırlama aracını çalıştırın olmazsa farklı bir Ethernet kablosu varsa onunla deneyebilir misiniz?

Ayrıca diğer kasada çalışıyor internet.

Son düzenleme:
Belki de bilgisayarın Ethernet girişinde arıza vardır.

Öyle olduğunu düşünmüyorum bence. Bilgisayar kabloyu görüyor ara sıra bağlandı diyor ama bağlanmıyor. Veya girişte sıkıntı olsaydı telefondan USB ile bağladığım internet gelirdi.

Belki de bilgisayarın Ethernet girişinde arıza vardır.

Bilgisayarı sıfırladım oldu.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…