Yani günlük 16 saat çalıştıktan sonra değil oyun oynamak, yaşam isteği bile kalmaz insanda. Umarım emeğinin karşılığını veriyorlardır hocam. Bence chill takılabileceğin oyunlara yönelmelisin.

@SunseTTime, yani abi pek yorum yapmasam daha iyi olur :)
Tahmin edebiliyorum sorun yok. :)

Ciddiye almadan oynayabilirim diyorsan Dead by Daylight'ı öneririm. Daha çok troll ve chill takılmalık bir oyun. Hikayeli oyunlar kadar yavaş da ilerlemiyor, sevebilirsin diye düşünüyorum. İş dönüşü yorgun olduğumda kafam sadece bu oyunu kaldırıyordu. Rekabetçi için cidden enerji gerekiyor. O yüzden BF serisi veya R6 falan önermiyorum.

Merhaba, yılların hayaliyle kendime bir bilgisayar topladım ve iki ay oldu. Ama nedenini bilmiyorum, oynayacak oyun bulamıyorum. GTA V, ETS 2 vs. oyunları 10 dakika oynayıp bırakıyorum. Direksiyon seti de aldım ama eskisi gibi zaman geçiremiyorum. Günde 16 saat mesai yapıyorum, ayrıca yorgun da olmuyorum. Eve gelince oturuyorum, oynamadan kalkıyorum; saatlerce zaman geçiremiyorum.

İngilizcen varsa Garry's Mod perpheads önerebilirim, has bir roleplay sunucusudur. Ancak çok ama çok detaylı dır ve katı kuralları vardır.

Merhaba, yılların hayaliyle kendime bir bilgisayar topladım ve iki ay oldu. Ama nedenini bilmiyorum, oynayacak oyun bulamıyorum. GTA V, ETS 2 vs. oyunları 10 dakika oynayıp bırakıyorum. Direksiyon seti de aldım ama eskisi gibi zaman geçiremiyorum. Günde 16 saat mesai yapıyorum, ayrıca yorgun da olmuyorum. Eve gelince oturuyorum, oynamadan kalkıyorum; saatlerce zaman geçiremiyorum.

Havacılığa ilgin varsa Microsoft Flight Simulator başlayabilirsin. Öğretici videolar izlemen lazım tabii öğrenmesi zor.

Oynadığınız oyunlar hem eski hem de belli bir süreden sonra kendini tekrar ediyor sıkılmak gayet normal. Şimdi rekabetçi oyunlara başlayın diyeceğim ama 16 saat mesaiden sonra kafanız kaldırır mı bilemem. Rekabetçi oyunlarda hem toksik kitle hem de hileciler yüzünden oyun zevkiniz daha da kötüleşebilir. Ama bu tarz oyunlar hiç bitmez yani lig mantığı olduğu sürece oyun sizi içine çekiyor ve bağımlı oluyorsunuz kimisi keyif alıyor kimisi bağımlı olduğu için oynuyor. Kısacası challenge türünden oyunlara yönelirseniz oyun tutkunuz sıcak kalır.