Bilgisayarda rastgele internet kesiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thedeuss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 538
  • Etiketler Etiketler
    internet
Rastgele zamanlarda internet kesiliyor. Wi-Fi adaptörümü çek tak yapıyorum düzeliyor. Telefonumda internet kalmaya devam ediyor.

Rastgele zamanlarda internet kesiliyor. Wi-Fi adaptörümü çek tak yapıyorum düzeliyor. Telefonumda internet kalmaya devam ediyor.
Wi-Fi alıcısının markası TP Link mi?
Aynı sorun bazen bende de oluyor.

Büyük ihtimal alıcı kaynaklı, aygıt yöneticisinden özelliklerine girip oradan geliştirmelerle oynamayı deneyebilirsiniz.

statik elektrik birikimi ile alakalı olabilir, kasa arkasından tüm kabloları sökün, bilgisayar kapalı konumda power tuşuna 15 saniye kadar basılı tutun.

Windows olay görüntüleyicisi sonuçlarını atabilir misin?

Wi-Fi alıcısının markası TP Link mi?
Bende de TP-Link var, menzil uzaticisi bende de bayağı sorun oluyor.
Büyük ihtimal alıcı kaynaklı, aygıt yöneticisinden özelliklerine girip oradan geliştirmelerle oynamayı deneyebilirsiniz.
statik elektrik birikimi ile alakalı olabilir, kasa arkasından tüm kabloları sökün, bilgisayar kapalı konumda power tuşuna 15 saniye kadar basılı tutun.
Yeni uyandım tek tek cevaplayacağım.

Wi-Fi alıcısının markası TP-Link mi?

TP-Link ancak Wi-Fi menzil genişletici var ondan Ethernet'le bağlayınca da aynı olay yaşanıyor.

Bende de TP-Link var, menzil uzaticisi bende de bayağı sorun oluyor.

Menzil uzatıcım Everest aygıtla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Statik elektrik birikimi ile alakalı olabilir, kasa arkasından tüm kabloları sökün, bilgisayar kapalı konumda Power tuşuna 15 saniye kadar basılı tutun.

Deneyeceğim.

Deneyeceğim.

Gözüme çarpan hatalar bunlar hocam.

Maalesef çözüme ulaşamadım. Sorun devam etmekte. Şu anda mobil veriye bağlandım kesinti olacak mı deneyeceğim.

Son düzenleme:

Hocam ayarlardan Wi-Fi ayarlari var gir oraya.

Kendi internetine gir, orada "yardim al"a var, bas adaptoru yeniden baslat yaziyor.

Boyle yaziyor, bende Fransızca oldugu icin boyle fakat sende yardim al yaziyor.

Dosya Ekleri

• Capture d'écran 2024-02-10 141638.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Capture d'écran 2024-02-10 141824.webp
    978 bayt · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…