Rastgele zamanlarda internet kesiliyor. Wi-Fi adaptörümü çek tak yapıyorum düzeliyor. Telefonumda internet kalmaya devam ediyor.
Driver ile alakalı olabilir, wifi driverini güncelle ve tekrar dene.Rastgele zamanlarda internet kesiliyor. Wi-Fi adaptörümü çek tak yapıyorum düzeliyor. Telefonumda internet kalmaya devam ediyor.
Driver ile alakalı olabilir, Wi-Fi driverini güncelle ve tekrar dene.
Wi-Fi alıcısının markası TP Link mi?Rastgele zamanlarda internet kesiliyor. Wi-Fi adaptörümü çek tak yapıyorum düzeliyor. Telefonumda internet kalmaya devam ediyor.
Wi-Fi alıcısının markası TP-Link mi?
Aynı sorun bazen bende de oluyor.
Wi-Fi alıcısının markası TP Link mi?
Bende de TP-Link var, menzil uzaticisi bende de bayağı sorun oluyor.
Büyük ihtimal alıcı kaynaklı, aygıt yöneticisinden özelliklerine girip oradan geliştirmelerle oynamayı deneyebilirsiniz.
statik elektrik birikimi ile alakalı olabilir, kasa arkasından tüm kabloları sökün, bilgisayar kapalı konumda power tuşuna 15 saniye kadar basılı tutun.
Yeni uyandım tek tek cevaplayacağım.Windows olay görüntüleyicisi sonuçlarını atabilir misin?
Wi-Fi alıcısının markası TP-Link mi?
Bende de TP-Link var, menzil uzaticisi bende de bayağı sorun oluyor.
Statik elektrik birikimi ile alakalı olabilir, kasa arkasından tüm kabloları sökün, bilgisayar kapalı konumda Power tuşuna 15 saniye kadar basılı tutun.
Deneyeceğim.Büyük ihtimal alıcı kaynaklı, aygıt yöneticisinden özelliklerine girip oradan geliştirmelerle oynamayı deneyebilirsiniz.
Windows olay görüntüleyicisi sonuçlarını atabilir misin?
Yeni uyandım tek tek cevaplayacağım.
TP-Link ancak Wi-Fi menzil genişletici var ondan Ethernet'le bağlayınca da aynı olay yaşanıyor.
Menzil uzatıcım Everest aygıtla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Deneyeceğim.
Deneyeceğim.
Eki Görüntüle 17680
Eki Görüntüle 17681
Eki Görüntüle 17682
Eki Görüntüle 17683
Eki Görüntüle 17684
Gözüme çarpan hatalar bunlar hocam.
Maalesef çözüme ulaşamadım. Sorun devam etmekte. Şu anda mobil veriye bağlandım kesinti olacak mı deneyeceğim?