rellic321

Çalışkan
Herhangi bir online oyunda kopma vs. yok, ses programlarında problem yok ama ekran kartı güncellerken (NVIDIA) ve Driver Booster ile bir güncelleme yaparken indirme başlıyor 2 sn sonra duruyor tekrar başlatıyorsunuz, tekrarlanıyor. GoodbyeDPI'dan diye düşündüm onu sildik ve sistemi restartladım ama halen devam ediyor.

1769196798966.webp

NVIDIA'da gelen uyarı bu:

1769196895424.webp

Steam'de güncelleme yaparken böyle:

1769196990627.webp

Speedtest sonuçları da böyle:

1769197192927.webp

Böyle küçük MB olanları saniyesinde indirdi ama bunların üstündeki MB olan dosyayı örnek 770 MB War Thunder, 725 MB ekran kartı driverı indirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
driverlık sorun yokki video açıyor yayın izletiyor youtube vs her şeye giriyor ama update yapınca bir şey dowland edince duruyor
Goodbyedpi kaldırdığınızı söylemişsiniz ama driver'a müdahale etmiş olabilir ve bu yüzden önce bunu sordum. Buna ek olarak regedit'e müdahale etmiş de olabilir.
Bu kalıntıları temizlemek için en iyisi uygulamayı baştan yükleyin ve sonradan BCU veya Revo gibi bir uygulama ile tüm kalıntılarını temizleyin.
https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey/blob/master/REVERT.md Bu dökümanı da takip edebilirsiniz.
Driver yüklerken de driver booster gibi programlar genelde doğru / uygun sürümü indirmiyor bu da ayrıca sorun çıkarıyor olabilir.