Çözüldü Bilgisayarda takılı olan SSD Windows'ta gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Altair
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    ssd windows
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Altair

Yetkin
BIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hocam pekı bunda nasıl yapıcaz duzeltme: bilmeden disk yonetımınden sil e bastım artık aygıt yonetıcısındede dıs yonetıcısındede gozumuyo

BIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?
çözüm disk yonetımınde ssdnızın sılebıldıgınız butun bırımlerını sılın sılınce hepsı bırlesıyo ve tek bır bırım olarak yenı basıt bırım olusturun bukadarcıkmıs arkadaslar
Bunu hemen yapmadan önce diskleri kontrol etmeyi unutmayın aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum dediğim gibi tüm sorumluluk sizlere aittir. Eğer disklerde verileriniz var ise onları kurtarmalısınız.

Bunu hemen yapmadan önce diskleri kontrol etmeyi unutmayın aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum dediğim gibi tüm sorumluluk sizlere aittir. Eğer disklerde verileriniz var ise onları kurtarmalısınız.
kontrol etmek derken ne yapmalıyım

hocam sadece bu ssd dekı bılgıler sılınebılır demı
Yeni diskiniz SSD mi? Eğer SSD ise evet sadece seçtiğiniz disket silinebilir denilmez ama bozulabilir diyebilirim. Disk dönüştürüldükten sonra daha sağlam bir performans için biçimlendirilmesini öneririm.

kontrol etmek derken ne yapmalıyım
SSD'nizi yeni mi satın aldınız? İçerisinde bir veriniz, fotoğraflarınız veya değerli dosyalarınız yoksa gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
Düzeltme: Yeni ise gönül rahatlığıyla eğer kullanıldıysa verileriniz varsa kurtarmalısınız!

sanırım bunun ıcın ucretlı surum lazımmıs bedavaya olmuyomu

128 MB olan siyahla işaretli bölüme sağ tık yaptığında neler çıkıyor?
hocam sonra ne yapıcagım şu an dosya 128 mb

yok hocam ıcı bombos şu an ne yapmalıyım galıba ucretlı surum lazımmıs senın dedıgın uygulamada dıger arkadasın dedıgı gıbı yaptıgımdada sadece 128 mb olarak gozuktu ssd

Son düzenleme:
sanırım bunun ıcın ucretlı surum lazımmıs bedavaya olmuyomu
Şöyle yapabilirsin farklı bir program söyleyeyim EaseUS deneyebilirsin o ücretsiz diye hatırlıyorum. Maalesef bendeki lisanslanmış olduğu için ücretsiz olduğunu zannediyordum Mini Partition Tool Wizard'da bulunan Converter özelliğini.

hocam pekı bunda nasıl yapıcaz duzeltme: bilmeden disk yonetımınden sil e bastım artık aygıt yonetıcısındede dıs yonetıcısındede gozumuyo

çözüm disk yonetımınde ssdnızın sılebıldıgınız butun bırımlerını sılın sılınce hepsı bırlesıyo ve tek bır bırım olarak yenı basıt bırım olusturun bukadarcıkmıs arkadaslar

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…