Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
hocam pekı bunda nasıl yapıcaz duzeltme: bilmeden disk yonetımınden sil e bastım artık aygıt yonetıcısındede dıs yonetıcısındede gozumuyoŞöyle yapabilirsin farklı bir program söyleyeyim EaseUS deneyebilirsin o ücretsiz diye hatırlıyorum. Maalesef bendeki lisanslanmış olduğu için ücretsiz olduğunu zannediyordum Mini Partition Tool Wizard'da bulunan Converter özelliğini.
çözüm disk yonetımınde ssdnızın sılebıldıgınız butun bırımlerını sılın sılınce hepsı bırlesıyo ve tek bır bırım olarak yenı basıt bırım olusturun bukadarcıkmıs arkadaslarBIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?
Bunu hemen yapmadan önce diskleri kontrol etmeyi unutmayın aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum dediğim gibi tüm sorumluluk sizlere aittir. Eğer disklerde verileriniz var ise onları kurtarmalısınız.
Altair
Yetkin
kontrol etmek derken ne yapmalıyımBunu hemen yapmadan önce diskleri kontrol etmeyi unutmayın aksi halde sorumluluk kabul etmiyorum dediğim gibi tüm sorumluluk sizlere aittir. Eğer disklerde verileriniz var ise onları kurtarmalısınız.
Yeni diskiniz SSD mi? Eğer SSD ise evet sadece seçtiğiniz disket silinebilir denilmez ama bozulabilir diyebilirim. Disk dönüştürüldükten sonra daha sağlam bir performans için biçimlendirilmesini öneririm.hocam sadece bu ssd dekı bılgıler sılınebılır demı
SSD'nizi yeni mi satın aldınız? İçerisinde bir veriniz, fotoğraflarınız veya değerli dosyalarınız yoksa gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
Düzeltme: Yeni ise gönül rahatlığıyla eğer kullanıldıysa verileriniz varsa kurtarmalısınız!
Altair
Yetkin
sanırım bunun ıcın ucretlı surum lazımmıs bedavaya olmuyomuYeni diskiniz SSD mi? Eğer SSD ise evet sadece seçtiğiniz disket silinebilir denilmez ama bozulabilir diyebilirim. Disk dönüştürüldükten sonra daha sağlam bir performans için biçimlendirilmesini öneririm.
SSD'nizi yeni mi satın aldınız? İçerisinde bir veriniz, fotoğraflarınız veya değerli dosyalarınız yoksa gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
Düzeltme: Yeni ise gönül rahatlığıyla eğer kullanıldıysa verileriniz varsa kurtarmalısınız!
hocam sonra ne yapıcagım şu an dosya 128 mb128 MB olan siyahla işaretli bölüme sağ tık yaptığında neler çıkıyor?
yok hocam ıcı bombos şu an ne yapmalıyım galıba ucretlı surum lazımmıs senın dedıgın uygulamada dıger arkadasın dedıgı gıbı yaptıgımdada sadece 128 mb olarak gozuktu ssdYeni diskiniz SSD mi? Eğer SSD ise evet sadece seçtiğiniz disket silinebilir denilmez ama bozulabilir diyebilirim. Disk dönüştürüldükten sonra daha sağlam bir performans için biçimlendirilmesini öneririm.
Son düzenleme:
Şöyle yapabilirsin farklı bir program söyleyeyim EaseUS deneyebilirsin o ücretsiz diye hatırlıyorum. Maalesef bendeki lisanslanmış olduğu için ücretsiz olduğunu zannediyordum Mini Partition Tool Wizard'da bulunan Converter özelliğini.sanırım bunun ıcın ucretlı surum lazımmıs bedavaya olmuyomu
Altair
Yetkin
hocam pekı bunda nasıl yapıcaz duzeltme: bilmeden disk yonetımınden sil e bastım artık aygıt yonetıcısındede dıs yonetıcısındede gozumuyoŞöyle yapabilirsin farklı bir program söyleyeyim EaseUS deneyebilirsin o ücretsiz diye hatırlıyorum. Maalesef bendeki lisanslanmış olduğu için ücretsiz olduğunu zannediyordum Mini Partition Tool Wizard'da bulunan Converter özelliğini.
çözüm disk yonetımınde ssdnızın sılebıldıgınız butun bırımlerını sılın sılınce hepsı bırlesıyo ve tek bır bırım olarak yenı basıt bırım olusturun bukadarcıkmıs arkadaslarBIOS'ta gozukuyor, HW monıtorde gozukuyor ama depolama alanı olarak Windows'ta gozukmuyor. Aynısından bir tane daha HDD depolamam var, onun ıcın de gecerlı, ne yapmalıyım?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-