Çözüldü Bilgisayarda ve tarayıcıda açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba,

Steam telefonumda açılıyor. Fakat bilgisayar uygulamasında Steam Cloud, mağaza vs. bunların hiçbiri çalışmıyor. Tarayıcıdan da açılmıyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
VPN vs. açık olabilir mi eğer kullanıyorsanız.

Recep Baltaş'ın yapmış olduğu Discord'a özel VPN videosundaki program olan Wiresock'u tamamen kapattım düzeldi normalde zaten bağlantıyı kesmiştim ama ilginç. Yine de ilginiz için teşekkürler hocam.

Recep Baltaş'ın yapmış olduğu Discord'a özel VPN videosundaki program olan Wiresock'u tamamen kapattım düzeldi normalde zaten bağlantıyı kesmiştim ama ilginç. Yine de ilginiz için teşekkürler hocam.

Hocam şimdi tekrar açtım Wiresock'u bu sefer sorun olmadı. Çok ilginç gerçekten.
Tarayıcınızda veya bilgisayarınzda Steam'e ait her şeyi silin.

Hocam ben bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Hiç kullanmadığım tarayıcı olan Chrome'da bile denedim yine açılmadı. Ayrıca 5 dakika falan bekleyince çok az da olsa yükleniyor sayfalar. Telefondan internet paylaşımı açıp da denedim yine aynı.

Bilgisayarınızda herhangi bir sorun yok değil mi?

İfadeler: GTR
VPN vs. açık olabilir mi eğer kullanıyorsanız.

Hocam şimdi tekrar açtım Wiresock'u bu sefer sorun olmadı. Çok ilginç gerçekten.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…