dark_1234 47

Yetkin
Beni bilenler bilir zaten, ASUS TUF var şu an elimde, güncel ama nedense asla bir keyif alamıyorum. Bu durum neden böyle? Eski bilgisayarımda oynadığım her şeyden aşırı keyif alırken, bu laptopa geçince birden keyif denen şey gitti. Şu an sadece internette geziyorum. Bu durumun sebebi ne?

Hatta direkt oyunlardanda keyif alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni bilenler bilir zaten ASUS TUF var şu an elimde, güncel ama nedense asla bir keyif alamıyorum. Bu durum neden böyle? Eski bilgisayarımda oynadığım her şeyden aşırı keyif alırken, bu laptopa geçince birden keyif denen şey gitti. Şu an sadece internette geziyorum. Bu durumun sebebi ne?

Hatta direkt oyunlardanda keyif alamıyorum.

Sözüm meclisten dışarı, insanoğlu nankördür. "insan ulaşamadığının kölesi, ulaştığının nankörü olur"

Bu insanın doğasında var, bence normal.

Üretici olmak bir şeyler yapıp para kazanmak cihaz üzerinden ben bundan zevk alırım.

Sözüm meclisten dışarı, insanoğlu nankördür. "insan ulaşamadığının kölesi, ulaştığının nankörü olur"
Nankörlük demeyelim buna, elinin altında istediğin olunca bir rahatlama bir sıkıcılık geliyor. Nankörlük alınan şeyin kıymetini bilememek oluyor, bu bambaşka bir şey. Teknik olarak bu konuda da kıymetini bilmiyormuş gibi görünüyor ama arkadaşın hevesi kaçmış bu nankörlük değil.