Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 4 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar, bilgisayarı açtığımda bu hata çıkıyor. Evet veya hayır basınca gidiyor, anlamadım. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar, bilgisayarı açtığımda bu hata çıkıyor. Evet veya hayır basınca gidiyor, anlamadım. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm Que 4 Haziran 2024 İndirdiğin bir eklentiden kaynaklanabilir en son yüklediğin eklentiyi kaldırmayı dener misin?
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 4 Haziran 2024 #2 İndirdiğin bir eklentiden kaynaklanabilir en son yüklediğin eklentiyi kaldırmayı dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
4 4319 Deneyimli Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 639 Çözümler 9 Beğeniler 619 4 Haziran 2024 #3 Virüs olabilir diye düşünüyorum. Malwarebytes AdwCleaner ile bir taratır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 4 Haziran 2024 #4 4319 dedi: Virüs olabilir diye düşünüyorum. Malwarebytes AdwCleaner ile bir taratır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tarattım ikisinede bir şey bulmadı hocam. Que dedi: İndirdiğin bir eklentiden kaynaklanabilir en son yüklediğin eklentiyi kaldırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam IDM'nin eklentisi yapıyormuş onu kaldırdım düzeldi. Artı 1 Eksi
4319 dedi: Virüs olabilir diye düşünüyorum. Malwarebytes AdwCleaner ile bir taratır mısınız? Genişletmek için tıkla... Tarattım ikisinede bir şey bulmadı hocam. Que dedi: İndirdiğin bir eklentiden kaynaklanabilir en son yüklediğin eklentiyi kaldırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam IDM'nin eklentisi yapıyormuş onu kaldırdım düzeldi.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 849 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 511 Yer adana 4 Haziran 2024 #5 Requiemm dedi: Tarattım ikisinede bir şey bulmadı hocam. Hocam IDM'nin eklentisi yapıyormuş onu kaldırdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sevindim düzelmesine iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Requiemm dedi: Tarattım ikisinede bir şey bulmadı hocam. Hocam IDM'nin eklentisi yapıyormuş onu kaldırdım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Sevindim düzelmesine iyi forumlar.