Bilgisayarı ilk açtığımda internete giremiyorum

mniways

Uzman
Selam, dediğim gibi bilgisayarı ilk açtığımdan süreden sonra ilk 5 10 dakika bilgisayarda sanki internet yokmuş gibi oluyor. Sürekli takılmalar yaşıyorum ve sayfaları yüklemiyor. Belli bir süre sonra düzeliyor ancak çok canımı sıkmaya başladı. Bilgisayar yeni sayılır birkaç ay oldu ve güncel bir sistem. Ek olarak arada bir de sürekli "bu sitenin sertifikasının iptal edilip edilmediği bilgisi alınamıyor." hatası alıyorum. Eski sistemimde de vardı. Anlamadım gitti. Bilgisayarda Kaspersky VPN ve koruma sistemi yüklü.

Bende de oluyor, ağ adaptörü veya ağ kartı biraz geç etkin oluyor olabilir.

Ağ sürücüsünü güncellemeyi deneyebilirsin.

Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin Kaspersky kaynaklıda olabilir.

Aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildin mi dostum?

Aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildin mi dostum?

Şu an bu problemi yaşamıyorum ama özel olarak bir şey yapmadım. O zamandan beri tek değişen şey artık Kaspersky antivirüsün olmaması belki onun etkisi vardır.

Sizin sorununuzun çözümü olmayabilir ancak gene de yazayım dedim. Aynı sorunu yaşıyordum bilgisayarda denemediğim yol kalmamıştı en son evde takılı routerların buna sebep olduğunu öğrendim. Evinde router olup da bu sorunu yaşayanlar varsa bilgisayarı açtıklarında routerı söküp taksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…