318i

Uzman
Bilgisayarımı son günlerde kapatırken bir uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyor diyor ve isimi olmayan bir program gözüküyor. Resmide varsayılan exe dosyalarına gelen resim.
Taratmalarda falan sistem temiz gözüküyor ne buna sebep olabilir?

Ek olarak sistemde steam yüklü fakat kapalıykende aynı uyarı çıkıyor.

Bilgisayarımı son günlerde kapatırken bir uygulama bilgisayarın kapanmasını engelliyor diyor ve isimi olmayan bir program gözüküyor. Resmide varsayılan exe dosyalarına gelen resim.
Taratmalarda falan sistem temiz gözüküyor ne buna sebep olabilir?

Ek olarak sistemde Steam yüklü fakat kapalıykende aynı uyarı çıkıyor.

Bir üstteki mesajdaki gibi Malwarebytes ile tarattıysanız ve bir sorun gözükmüyorsa sıkıntı olmaz. Bende de çıkıyor bazı zaman, TranslucentTB (görev çubuğu şeffaflaştırıcı) gibi uygulamaların hizmetleri de öyle görünebilir.

Genelde arkada uzun süredir çalışan bir uygulamanın penceresiyle alakalı oluyor bu. Önce bir bilgisayarı kapatın ve açılınca direkt kapatın bakın bakalım yaşanacak mı? Eğer yaşanırsa başlangıç uygulamalarını kapatın tekrar gözlemleyin. Bu şekilde alanı daraltıp bulabilirsiniz. Ayrıca bu tür isimsiz pencerelerin neyle alakalı olduğunu anlamak için Process Explorer kullanabilirsin.

Bir üstteki mesajdaki gibi Malwarebytes ile tarattıysanız ve bir sorun gözükmüyorsa sıkıntı olmaz. Bende de çıkıyor bazı zaman, TranslucentTB (görev çubuğu şeffaflaştırıcı) gibi uygulamaların hizmetleri de öyle görünebilir.
kanka ben görev çubuğu saydamlaştırmak için translucent kullanıyorum ve aynı bilgisayarı kapatırken bu isimsiz uygulama banada çıkıyor sizce endişelenmeli miyim pcnin otomatik yaptığı hızlı taramalarda tamamen temiz çıkıyor zaten

aynı isimsiz dosya kapatırken sende de çıkıyorsa fotoğrafinı atabilir misin

az önce bilgisayarı kapat aç yaptım ve altta görev çubuğu şeffaflaşmadan yani translucentTB çalışmadan hızlıca kapattım ve bilgisayar hiç bir uygulama göstermeden normal olarak kapandı tekrar soruyorum endişelenmeli miyim pcyi yeni aldım çok tedirgin oluyorum

Son düzenleme:
Artı -2 Eksi