Firefox'u bile kurmuyor. Arch için çok erken olur.Normal Arch yüklesin? Archinstall ile mis gibi Windows gibi kuruyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Abi şimdi kurulum ekranının sonuna şunları yaz oldu bitti. "Firefox nano neofetch".Firefox'u bile kurmuyor. Arch için çok erken olur.
Lubuntu 18.04 ve öncesi mantıklı Lubuntu yerine antiX daha mantıklı.
- Makaleler
- 19
Merhaba, bilgisayarım kastığı için ve yeni bir işletim sistemine geçmek istediğimden dolayı bilgisayarıma Linux bir işletim sistemi kurmak istiyorum. Yazılım yapıyorum, Discord'a giriyorum ve CapCut'ta basit editler yapıyorum.
Sistem özelliklerim:
i3 5005U 2.00@ghz
4 GB RAM.
128 GB SSD.
İlk defa Linux kullanacağım için anlaşılması kolay ama özelliği Windows'tan aşağı kalır olmamalı. Ayrıca Windows gibi kasmayacak, daha optimize bir işletim sistemi arıyorum. VirtualBox'a Linux Mint kurdum. Mint iyi midir?
Pardus kurmanı öneririm.
oldvillagger
Başarılı
Linux Mint Cinnemon kurdum arkadaşlar, çok memnunum.
Ben de Sosumi'yle Mac denemek için kurdum da, bu linux iyiymiş ha.Linux Mint Cinnemon kurdum arkadaşlar, çok memnunum.
oldvillagger
Başarılı
Hiç kullanmamış birisi için çok rahat bence.
- Makaleler
- 19
Linux Mint cinnemon kurdum arkadaşlar, çok memnunum.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Pentesting ile işi yoksa Kali kullanmasın. Son kullanıcı için değil.Meraklıysan keşfetmeye Kali yoksa düz Linux için Mint iyidir.
Mint, Debian, Manjaro, Kubuntu, KDE Neon, MX, Fedora.
Bunlar iyi dağıtımlar.
Xfce daha doğru olur gibi cinnamon yine RAM falan yiyordu yanlış hatırlamıyorsam.