Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam sorun sistemin kendisi. Bu bilgisayar artık miadını doldurmuş. Yensini alacaksınız. GT730 ile hiçbir yere varamazsınız. RAM eklemek de parayı çöpe atmak olur.
Ben de güncel bir sistem de bir sıkıntısı var sandım. Sıkıntı sistemin kendisi.
- Bu bir masaüstü mü dizüstü mü?
- Bileşenler neler?
- Temizlik ve termal macun yenilemesi yapıldı mı?
- Bu bir masaüstü mü dizüstü mü?
- Bileşenler neler?
- Temizlik ve termal macun yenilemesi yapıldı mı?
Masaüstü.
- AMD A10 7.nesil
- GT730
- 8 GB RAM
Temizlik olarak arada tozunu alıyorum.
Hocam sorun sistemin kendisi. Bu bilgisayar artık miadını doldurmuş. Yensini alacaksınız. GT730 ile hiçbir yere varamazsınız. RAM eklemek de parayı çöpe atmak olur.
- Makaleler
- 14
Macun yenilenmedikten sonra toz bakımı pek işe yaramaz. Ama cihazın özellikleri de artık günümüze ayak uyduramıyor.
Ek olarak bilgisayarını yenilemek isterseniz şu an çok avantajlı olduğunu düşündüğüm bir sistem:
İşlemcinin belli bir ısınacak düzeyi vardır. Darboğaz olunca süper ısınıyor diye bir şey söz konusu değil ki. Stok fanla kullanıldığı için kimi zaman 80 e de ulaşabilir ama yani şunu da unutmayın 500tl alacağın soğutucu ile 70 lerde takılması da bir gerçek. Gözünüzde büyüteceğiniz işlemci neredeyse en dip model işlemciler olmamalı. Ne işlemciler var soğutulmayan. Bu ne ki üfürük de geç.İşlemci ekran kartı ile darboğaz yapar o yüzden ısınır anlamında dedim zaten işlemci tek başına ağır oyun açmaz.
Yardımınız için teşekkürler.
İyi günler.