Altair

Yetkin
Bilgisayarın güç tuşuna basınca ekran gelmiyor ve bütün fanlar son hızda dönüyor ve sadece restart tuşuna basınca normal şekilde açılıyor. Bazen güç tuşuna basınca bilgisayar normal şekilde açılıyor ama görüntü gelmiyor yine restart tuşuna basmam gerekiyor. Ne yapmalıyım, sorun ne bilen var mı?

Sistem normalde sorunsuz çalışırken birden bu sorun mu oluştu?

Yok sanırım yeni PSU aldıktan veya yeni ekran kartı aldıktan sonra bu sorun oluştu tam hatırlamıyorum. Ama ekran kartını garantiye gönderdiğimden 3 farklı ekran kartıyla denedim bu hep devam etti ayrıca yeni PSU'yu ilk aldıgımdada bu sorun yoktu anakart işlemci ve RAM'lerim eski onlardan kaynaklı olacağını düşünüyorum.

Bilgisayarınızın fişini çekin ve güç tuşuna 10-15sn boyunca basılı tutun. (benim de başıma gelmişti bu yontemle düzelir diye düşünüyorum)

Deneyeyim.

Bilgisayarınızın fişini çekin ve güç tuşuna 10-15sn boyunca basılı tutun. (benim de başıma gelmişti bu yontemle düzelir diye düşünüyorum)

Fanlar son hız dönmedi ama yine ekran gelmedi.

ram leri sök tekrar sağlam oturt. bende oyun oynarken sinirlenip masaya vurunca monitörde görüntü gidiyordu ram leri sök tak yapınca düzeldi.

Hmm sanırım RAM'den kaynaklanıyor.

Hmm sanırım RAM'den kaynaklanıyor.

buradaki videodanda bakabilirsiniz belki işe yarar.

Hocam bilgisayara güç giderken kabloyu sökmek ne kadar mantıklı şüpheliyim.

RAMleri sök tekrar sağlam oturt. Bende oyun oynarken sinirlenip masaya vurunca monitörde görüntü gidiyordu RAMleri sök tak yapınca düzeldi.

Yapmıştım değişmedi tek modülle çalıştırmayı denesem işe yararmı sizce.