Bilgisayarın kilitlenmesi, dandik 3'lü prizden dolayı olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark_1234
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

dark_1234

Deneyimli
Merhaba,

Bir ara yine konu açmıştım. Cihaz 2 haftada bir 3 ayda bir falan illa bir kere kilitleniyor ama kilitlenme dediğim sadece USB ve mouse (ışıklar yanıyor) oyunda klavye mouse takılı kalıyor. Atıyorum karakter zıplıyor ama mesela FPS düşüşü veya ısı artması falan yok, sadece algılama problemi var, mouse ve klavye donuyor.

PC'yi ilk aldığımda bir tek prize bağlıydı makine. Sonra üçlü priz aldım 2 tane 3'lü priz kullanıyorum ama 2 tane 3'lü priz kullanmaya başlayınca bu durumun yaşandığını fark ettim. Cihaz bir daha kilitlenirse bu sefer tek 3'lü pirizle deneyeceğim.

Not: Sürücülerin güncel ve sorunsuz çalıştığına eminim, ekipmanlar da düzgün. Bir de bu olay yük altına girince oluyor, herhalde dandik prizden dolayı voltaj düşüyor ve bence bu yüzden problem oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemeden bilemeyeceğinizi düşünüyorum, prizdeki kondansatörler ölü olabilir. Başka bir priz ile deneyin.

Denemeden bilemeyeceğinizi düşünüyorum, prizdeki kondansatörler ölü olabilir. Başka bir priz ile deneyin.

Priz sıfır bu arada dediğim priz şu biraz daha dandiği olabilir bir de buna ayrı kaliteli bir 3'lü uzatma bağlıyıp öyle PC'yi bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…