Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Eğer bilgisayarda veya konsolda oyun oynuyorsanız bilgisayarınızda/konsolunuzda hangi oyunlar yüklü? Ek olarak bilgisayarınızdaki hangi oyunlar orijinal, hangileri korsan? Konsolda oynuyorsanız da hangi oyunu nasıl elde ettiniz?

Benim bilgisayarımda şu anda şu oyunlar yüklü:
  • Minecraft Java Edition
  • Lunar Client (Yine Minecraft Java Edition ancak ayrı olarak belirtmek istedim)
  • Resident Evil 2 Remake
  • Resident Evil 3 Remake
  • Resident Evil 4 Remake
  • The Last of Us Part I
  • The Last of Us Part II Remastered
  • Battlefield 1
  • Counter-Strike 1.6
  • Half-Life 1
Bilgisayarımdaki tüm oyunlar tamamen orijinal. Minecraft'ı zamanında Minecraft.net'ten almıştım, o zamanlar Microsoft Store üzerinden satılmıyordu. 23.95 avroya almıştım. Şu anda Microsoft hesabımdan oynamaya devam ediyorum, Minecraft lisansımı Microsoft hesabıma aktarmıştım.

Diğer oyunların ise tamamı Steam'den alındı.

Minecraft, Forza Horizon 5, Rocket League, FC25, GTA4, MAFIA 3 Definitive Edition, Euro Truck Simulator 2, Truck and Logistic Simulator, Battlefield 1, Counter Strike 2, Spider-Man 2, REPO ve Valorant.

Üşendim.
1744656504740.webp
1744656513227.webp
1744656524574.webp

1744656567988.webp

1744656576623.webp

Merhaba arkadaşlar. Eğer bilgisayarda veya konsolda oyun oynuyorsanız bilgisayarınızda/konsolunuzda hangi oyunlar yüklü? Ek olarak bilgisayarınızdaki hangi oyunlar orijinal, hangileri korsan? Konsolda oynuyorsanız da hangi oyunu nasıl elde ettiniz?

Benim bilgisayarımda şu anda şu oyunlar yüklü:
  • Minecraft Java Edition
  • Lunar Client (Yine Minecraft Java Edition ancak ayrı olarak belirtmek istedim)
  • Resident Evil 2 Remake
  • Resident Evil 3 Remake
  • Resident Evil 4 Remake
  • The Last of Us Part I
  • The Last of Us Part II Remastered
  • Battlefield 1
  • Counter-Strike 1.6
  • Half-Life 1
Bilgisayarımdaki tüm oyunlar tamamen orijinal. Minecraft'ı zamanında Minecraft.net'ten almıştım, o zamanlar Microsoft Store üzerinden satılmıyordu. 23.95 avroya almıştım. Şu anda Microsoft hesabımdan oynamaya devam ediyorum, Minecraft lisansımı Microsoft hesabıma aktarmıştım.

Diğer oyunların ise tamamı Steam'den alındı.
Witcher serisi, DS 3, RDR 2 (çok sıkıcı), Kingdome Come Deliverance.

The First Berserker Khazan
Elden Ring
DS serisi
Sekiro
Elite Dangerous
Minecraft (Java + Bedrock)
Baldur's Gate 3
Black Myth Wukong
Far Cry 4
NFS U2, Most Wanted, Carbon ve Pro Street
Kerbal Space Program
Space Flight Simulator
Path of Exiel 2
Diablo 4
Mount & Blade 2 Bannerlord
The Elder Scrolls Morrowind, Oblivion ve Skyrim
The Vampire Masquerade Bloodlines
Rocket League
Kingdom Come Deliverance
TrackMania Nations Forever.

Need For Speed serisi harici hepsi orijinal, parasını verip aldım. Hepsi PC'de bu arada. Aslında Pro Street ve Carbon'a zamanında(2 yıl olmuştur.) Kinguin'den PC download key olarak satın almıştım, orijinal olup olmaması konusunda şüphem olduğu için onlara da korsan dedim, orijinalse, Most Wanted ve U2 korsan (Maalesef).

Son düzenleme: