Bilgisayarınızı bozduğunuz komik bir anınızı anlatın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Ben 9 yaşındayken aşağıdaki gibi havalı (!) fare için bozmuştum.

İşte kurmuştum falan gayet güzel çalışıyordu. Tamamen uygulamak için yeniden başlatın demişti videodaki adam. Yeniden başlattığımda bilgisayar simsiyah ekranda eski mouse ile takılı kalmıştı ve hiç bir şey yapılmıyordu. Ben odama geçip alev alev kıvranmaya, paniklemeye ve korkmaya başlamıştım. Babam biraz internetten araştırdı falan, sorunun RAM'de olduğunu öğrendi. Çıkarıp taktı düzeldi. O gece benim en korktuğum geceydi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayara virüs bulaştırmıştım o virüs de VPN indirip bilgisayarın DNS ayarlarını bozmuştu. Hiç bir siteye girmiyordu bilgisayar ağ bağlı diyordu ama hiç bir siteye girmiyordu. Ve sorun şu ağ olmadığı için virüsü silecek bir antivirüs programı da yoktu. Program indiremiyordum. Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra DNS ile alakalı bir sorun olabileceğini anlayıp düzeltmiştim. Bayağı korkmuştum o zamanlar çünkü dosyaların yedeği yoktu

Son düzenleyen: Moderatör:
Virus yemistim, internet ve ses gitmişti. Sesi hallettim bir sekilde ama internet gelmemisti, format attirmak zorunda kalmistik
Kesin benimki oldu:

.bat uzantılı dosya çalıştırmıştım. Sonra bilgisayar yeniden başlatıldı. Bir baktım. Şifre var. (Normalde şifre yoktu.)

Avast, Total 360 Security ikilisiyle işletim sistemini çökertmiştim. Sonrasında da hard disk kafa vura vura emekliye çıktı kullanılamaz halde artık.

Yine Avast'dan çok çekmedim ama 360 Total senden ne çektim be. Dakika başı pop-up gönderip durur sistemi ağırlaştırırdın o kadar ağırlaştırırdın ki sistemi camdan atasım gelirdi. HDD'ye günahım var senin yüzünden.

Arkadaşlara troll yapmak için arkadan mavi ekran sesi açacaktım, tam açarken tıkladım videoya dırrr dedim ses herhalde ne göreyim benim PC mavi ekran veriyor. Tamire götürdüm ama ekran kartı yanmış...

Ben hızlandırayım derken sistemin önemli dosyalarıma da el atmışım 360 Total kullanırken.

Arkadaşlara troll yapmak için arkadan mavi ekran sesi açacaktım, tam açarken tıkladım videoya dırrr dedim ses herhalde ne göreyim benim PC mavi ekran veriyor. Tamire götürdüm ama ekran kartı yanmış...
Hahahahaha troll olacak şey gerçek olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…