Bugün yazmıştım bir konuya tekrar yazayım.

2GB RAM'li 32GB hafızalı Intel Atom kullanan tablet bilgisayarımda küçükken, tam tarama anti virüs, pil tasarrufu üstüne Half Life hikaye modu oynuyordum. Birden ekran pat diye kapandı. Ses seda yok. Garantiye yolladık işlemci yanmış meğersem.

Bugün yazmıştım bir konuya tekrar yazayım.

2GB RAM'li 32GB hafızalı Intel Atom kullanan tablet bilgisayarımda küçükken, Tam tarama anti virüs, pil tasarrufu üstüne Half Life hikaye modu oynuyordum. Birden ekran pat diye kapandı. Ses seda yok. Garantiye yolladık işlemci yanmış meğersem.
Geçmiş olsun.

Ben 9 yaşındayken aşağıdaki gibi havalı (!) fare için bozmuştum.
Eki Görüntüle 28624
İşte kurmuştum falan gayet güzel çalışıyordu. Tamamen uygulamak için yeniden başlatın demişti videodaki adam. Yeniden başlattığımda bilgisayar simsiyah ekranda eski mouse ile takılı kalmıştı ve hiç bir şey yapılmıyordu. Ben odama geçip alev alev kıvranmaya, paniklemeye ve korkmaya başlamıştım. Babam biraz internetten araştırdı falan, sorunun RAM'de olduğunu öğrendi. Çıkarıp taktı düzeldi. O gece benim en korktuğum geceydi.
MC sağolsun sinirlenip laptop camını kırmıştım.

9 yaşındayken CRT monitörlü bilgisayarın arkasına eğilip bakmıştım ve kırmızı bir switch fark etmiştim.

"A bu ne işe yarıyor hemen basmalıyım."

Güç kaynağı paralel evrene gitti sonra, yeşil bir ışık çıktığını hatırlıyorum içinden çok cursed bir ses eşliğinde. 110V/230V switch'i ile tanışmam o şekilde oldu. Aslında ilk PSU ile tanışmam o şekilde oldu diyebiliriz.

Siz siz olun, PSU'nuz ile iyi geçinin. Onunla uğraşıp kızdırırsanız pişman olursunuz...

9 yaşındayken CRT monitörlü bilgisayarın arkasına eğilip bakmıştım ve kırmızı bir Switch fark etmiştim.

"A bu ne işe yarıyor hemen basmalıyım."

Güç kaynağı paralel evrene gitti sonra, yeşil bir ışık çıktığını hatırlıyorum içinden çok cursed bir ses eşliğinde. 110V/230V Switch'i ile tanışmam o şekilde oldu. Aslında ilk PSU ile tanışmam o şekilde oldu diyebiliriz.

Siz siz olun, PSU'nuz ile iyi geçinin. Onunla uğraşıp kızdırırsanız pişman olursunuz...

Aynı durumu ses sistemimin güç kaynağında yaşamıştım 110v Switch açık kalınca küçük bir duman ile patlama yaşadım.